Zomerfruit dessert met gerookte wilde perzik - Het VUUR LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código fuego de otoño10

Zomerfruit dessert met gerookte wilde perzik

Hou je van experimenteren met fruit op de grill?

Maak dan dit lekkere recept met warm gerookte wilde perziken

Op het grillrooster van de BBQ XL buiten kookkachel hebben wij deze lekkere warm
gerookte wilde perziken bereidt op een Tablero de tapas para fumadores van Western Red Cedar Wood.

Je kunt de perziken verwerken in een salade, serveren als bij gerecht of verwerken in een dessert.
Lees gauw verder en leer hoe je de lekkerste gerechten kunt bereiden op een rookplankje.

 

Laat je smaakpapillen dansen

Dit heerlijke zomerfruit dessert is mega lekker!

De wilde perzik wordt ook wel Paraguayo, platte perzik of wilde bosperzik genoemd.
Deze perzik is een steenvrucht, net als een pruim of kers.
De vrucht bevat dus een harde, steenachtige pit.
Het sappige, stevige vruchtvlees is wit van kleur.
De wilde perzik heeft een verfijnde zoete smaak die sterker is dan die van de gewone perzik.

Zacht, zoet & Fris

Wij kozen voor een combinatie van warm gerookte wilde perzik,
Griekse yoghurt met granaatappel, cashewnootjes en bloedsinaasappel.
Fris, zoet en sappig tegelijk.