Votre panier est vide
Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'hiver10
Buiten koken met kokosbriketten
Een duurzame en smaakvolle manier om de BBQ aan te steken!
Kokosbriketten zijn een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele houtskool of normale briketten.
Of je nu een sappige steak, gegrilde groenten of smaakvolle vis bereidt,
buiten koken met kokosbriketten zorgt voor een heerlijke BBQ-ervaring.
Geniet van het buiten koken met vele voordelen en lees ze in dit blog!
De voordelen van buiten koken met kokosbriketten
Tijdens het koken met de VUUR LAB. BBQ buiten kookkachels gebruiken wij graag kokosbriketten!
Het product is zeer prettig in gebruik.
Produceren minder rook en een mildere geur.
Branden langer en gelijkmatiger dan traditionele houtskool.
Zijn milieuvriendelijk en dragen daardoor bij aan het verminderen van afval.
Ze laten minder as achter dan houtskool en maakt het schoonmaken eenvoudiger.
Er is een mindere hoeveelheid nodig om dezelfde hitte te bereiken dan normale briketten.
Ontdek de OFYR kokosnoot briketten
Ideaal om te gebruiken met de OFYR Tabl'O, maar natuurlijk ook te gebruiken met elk BBQ avontuur.
De OFYR kokosnoot briketten zijn uitzonderlijk efficiënt!
Je maakt veel hitte, hebt lange verbranding (2-3 uur) met minimale rook, geur en erg weinig afvalstoffen.
Ze zijn compact en 100% duurzaam, deze briketten zijn namelijk gemaakt van de afvalstoffen van kokosnoten.
Kokosbriketten op het brikettenrooster
A grille de briquetage is het ideale accessoire om mee te roken en te grillen!
Open alle luchttoevoerkanalen en plaats de briketten in piramidevorm op het kolenrooster.
Steek twee of drie aangestoken woks d'allumage of blokjes tussen de briketten.
Wat kan je nog meer gebruiken om te koken met deze briketten?
Aan de hand van een Entrée barbecue kan je gemakkelijk jouw kokosbriketten laten branden.
De BBQ starter zorgt ervoor dat de kooltjes binnen enkele minuten heet genoeg zijn,
zo bespaart je veel tijd en moeite om te beginnen met het grillen.
Plaats eventueel krantenpapier op de bodem van het vat, giet de briketten in het vat,
en steek het papier vervolgens aan door de gaten aan de onderkant!