Votre panier est vide
Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'hiver10
Musthaves culinaires pour l'automne !
Ontdek het complete assortiment met heerlijke delicatessen
Het VUUR LAB. heeft een mooie collectie met Food items.
Je kunt kiezen uit diverse merken van hoge kwaliteit, verrassende smaken en stuk voor stuk stijlvol verpakt.
Kom langs in het Experience Center of Shop jouw favoriete delicatessen eenvoudig online.
Maak het extra culinair dit najaar
Zet dit najaar de lekkerste gerechten op tafel!
Kies je voor gemak?
Of haal je het liefste alles uit de kast om er een culinair feestje van te maken voor smaak en beleving?
Met de producten uit onze collectie delicatessen pak jij dit seizoen spectaculair uit!
Wij inspireren je graag met de lekkerste producten om cadeau te geven of zelf van te genieten.
Culinaire cadeautip voor echte Foodies
Ontdek de Rivsalt collectie bij het VUUR LAB.
Rivsalt The Design Brand for Foodies & Folks
Het assortiment van Rivsalt is ontworpen door de Zweedse ondernemer en ontwerper Jens Sandringer.
Jens bedacht het concept tijdens een diner in een Japans Teppanyaki-restaurant in Beijing.
Waar je heerlijk kon eten en een meesterkok die elke portie afsloot met geraspt zout uit een grote rasp en een zoutblok.
Het was een toffe ervaring die hij ook mee naar huis wilde nemen voor op tafel, er was echter een probleem, dit product bestond niet.
Hierna werden de eerste schetsen en ontwerpen gemaakt van Rivsalt.
Koken met Rivsalt
De unieke producten van Rivsalt zijn een Musthave voor foodies en een geweldige aanvulling op elke maaltijd.
Geselecteerde zoutkristallen uit bijzondere plekken van de wereld, lange peper uit Indonesië en zoethout uit Italië
maken je gerechten héél bijzonder!
Culinaire Sojasaus uit Rotterdam van Tomasu
Tomasu sojasaus wordt gebrouwen in Rotterdam.
Le site Tomasu sojasaus is gemaakt van eigen teelt sojabonen en tarwe, uit Hoekse waard.
De sojasaus is gefermenteerd en gerijpt voor minimaal 24 maanden.
De juiste balans tussen bronwater en zout uit Bretagne zorgen voor een mooie balans in uw gerechten.
An Ode to Nature. Time and Craftmanship
Welke Tomasu sojasaus is jouw favoriet?
Kaasfondue geserveerd met paddenstoelenspiesjes en herfstgroenten
Wil je een keer écht uitpakken?
Verwijder dan de bovenkant van een pompoen en verwijder de zaadlijsten en pitten met een grote lepel.
Rooster de pompoen in zijn geheel in het midden van de oven.
Vul de pompoen daarna met fondue au fromage.