Een zomerse BBQ avond in de polder van Assendelft - Het VUUR LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'hiver10

Een zomerse BBQ avond in de polder van Assendelft

Gezelligheid kent geen tijd met een zomerse BBQ avond!

Genieten van content creëren en heerlijk eten

Samen met het team mochten wij een bezoekje brengen aan de zelfgebouwde Tiny House van ME Visuals.
We hebben hele leuke content kunnen creëren en heerlijker recepten bereid op onze BBQ Buiten kookkachel Ø53.
Benieuwd hoe deze bijzondere buitenkook avond op deze unieke locatie is verlopen?
Lees dit blog dan snel verder!

Een heerlijk voorgerecht voor een smaakvolle start!

Perfect voor de hele familie

Tijdens het op temperatuur brengen van onze BBQ Buiten kookkachel werden de kipspiesjes al heerlijk gemarineerd!
Samen met aubergine in de visgrillrooster kon het voorgerecht op het vuur.
Geniet van de kipspiesjes met een lekkere satésaus en wissel de smaak af met een hapje gegrilde aubergine.

Real food. Real story. No Fairytales

Een hoofdgerecht met groenten en meer vezels!

Opzoek naar een gezonder alternatief voor pizza's op de BBQ?
Maak dan deze smakelijke en makkelijke Pizza Calzone Wraps!
Bereidt met worteltortilla's van No Fairytales en een heerlijke vulling bestaat jouw gerecht voor bijna 45% uit groenten.
Daarbij is dit ook een recept wat zowel met gluten, als zonder gluten kan worden bereid!
Houd de Wraps tenslotte bij elkaar met behulp van het handige gril à poisson, maak het buiten koken makkelijk en leuk!

Een frisse en zoete afsluiter

Op cederhout gerookte wilde perziken!

Als afsluiter van een zomerse BBQ avond in de polder van Assendelft hebben we een heerlijk dessert bereid!
We hebben wilde perzik gegrild op onze BBQ Cuisinière extérieure met behulp van onze panneaux de fumeurs.
Samen met de Griekse yoghurt, bloedsinaasappel, cashewnootjes en granaatappel zag het er uit als een feestje
op het stoere en sfeervolle Barebones vaisselle.

Benieuwd naar de bereiding van ons warme wilde perzik dessert? 

Neem een kijkje op onze socials voor de leuke content!

Geniet met ons mee van een zomerse BBQ avond in de polder van Assendelft!