Fruit op een rookplankje! - Het VUUR LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'hiver10

Fruit op een rookplankje!

Op dit moment is het perenseizoen

Een reden te meer om eens een kijkje te nemen naar wat je er allemaal mee kunt (buiten)koken.
Wij zijn enorm fan van peren, ze zijn gezond, sappig en je kunt er veel lekkers mee koken,
ook op de BBQ buiten kookkachel en zelfs op een rookplankje!

Één van onze lievelingsgerechten is warme peer bereidt op een rookplankje van cederhout.
Lees gauw verder en maak dit recept het lekker zelf.

Gesmolten gorgonzola met peer, honing en pecannootjes

Dit recept is ontzettend makkelijk om te maken.
Je hebt maar vier ingrediënten nodig:

Peer
Gorgonzola
Pecannoten
Honing

Zet de VUUR LAB. Cuisinière BBQ pour l'extérieur neer op een plek met een stevige ondergrond.
Je kunt zelf kiezen waar je de kookkachel mee stookt.
Kokosbriketten, hout, briketten of houtskool.

Klik hier voor het recept.

Bon appétit !