Votre panier est vide
Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'hiver10
Hartige popcorn met rozemarijn & parmezaan voor bij de borrel
Zet eens wat anders op tafel tijdens het borreluurtje!
Deze hartige popcorn uit de Dutch oven is makkelijk te bereiden
De combinatie van parmezaanse kaas, rozemarijn en zeezout gaat ontzettend lekker samen met de popcorn.
Serveer in een mooi kommetje en smullen maar!
Lees gauw verder en maak het lekker zelf.
Savourez votre repas.
Wat heb je nodig voor de parmezaan rozemarijn popcorn?
Onderstaande tools zijn handig om te gebruiken:
Woks d'éclairage en Hout om de kachel met te stoken
Zet de BBQ buiten kookkachel alvast aan en pof straks de lekkerste popcorn!
Hoe maak je deze heerlijke popcorn?
Zet de BBQ buiten kookkachel aan zodat deze goed op temperatuur is.
Zet de dutch oven op het vuur en giet de olijfolie erin.
Zodra de huile d'olive glinstert, voeg je de geperste teentjes knoflook en 2 verse takjes rozemarijn toe. Fruit tot ze geurig zijn.
Verwijder de takjes rozemarijn en de knoflookteentjes en zet apart.
Doe wat popcorn in de dutch oven en dek af. Voeg de rest van de popcorn toe zodra ze gepoft zijn en roer om, om ze met olie te bedekken.
Dek af met het deksel en laat een kleine opening zodat de stoom kan ontsnappen.
Luister tot het knallen afneemt en haal van het vuur, zorg ervoor dat je het niet te lang aan laat staan, want dan verbrandt de popcorn gemakkelijk.
Hak de rozemarijn fijn en roer ze erdoor.
Voeg parmezaanse kaas, zout en extra olijfolie naar smaak toe. Meng en serveer warm. Eet smakelijk!