Alcoholvrije Glühwein - Het VUUR LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'hiver10

Met dit drankje maak je van iedere winterbarbecue een feestje!

Hier is een heerlijk recept voor alcoholvrije glühwein, perfect om te serveren voor jong en oud.

We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze smaakvolle glühwein.

Vous aussi, vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.
Découvrez nos autres recettes sur notre site page des recettes!

Wat heb je nodig voor deze alcoholvrije glühwein?

1 liter rode druivensap (of appel-vlierbessensap voor een twist)
500 ml appelsap
1 sinaasappel, in schijfjes gesneden
1 citroen, in schijfjes gesneden
2 kaneelstokjes3 kruidnagels
1 steranijs
1 stukje verse gember (ca. 2 cm), in plakjes gesneden
2 eetlepels honing of ahornsiroop (optioneel, naar smaak)
1 theelepel vanille-extract
Grote pan of heksenketel om de glühwein in te bereiden

Bonne lecture !

VUUR LAB. BBQ buiten kookkachel kampvuur glühwein Zweden abigail van kooten
Préparation
Zet de heksenketel neer op een plek met een stevige ondergrond
Combineer de ingrediënten: Schenk het druivensap en appelsap in een grote pan. Voeg de sinaasappelschijfjes, citroenschijfjes, kaneelstokjes, kruidnagels, steranijs en gember toe.
Verwarm langzaam: Verwarm het mengsel op een laag vuur. Laat het niet koken, want dan gaan de smaken verloren. Het sap moet slechts zachtjes pruttelen.
Laat trekken: Laat de glühwein ongeveer 15-20 minuten trekken, zodat de kruiden hun smaak afgeven.
Zoeten naar smaak: Voeg honing of ahornsiroop toe als je een zoetere glühwein wilt. Roer goed door.
Serveren: Zeef de glühwein om de kruiden en stukjes fruit te verwijderen. Serveer warm in mokken of hittebestendige glazen. Garneer eventueel met een kaneelstokje of een sinaasappelschijfje.
Conseil : Je kunt de glühwein bereiden in een grote ketel boven de VUUR LAB. buiten kookkachel of met een stoere ensemble de trépieds voor extra sfeer tijdens het tuinfeest.
Alcoholvrije glühwein VUUR LAB