Votre panier est vide
Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'hiver10
Recette
Hamburgers de bœuf bio avec légumes grillés
Breng het dagelijkse koken naar buiten!
Waarom binnen koken als het ook in de buitenlucht kan?
Bienvenue sur la page des recettes !
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Biologische Beefburgers met gegrilde groenten. Een makkelijk en basic gerecht wat één van onze medewerkers op een doordeweekse dag heeft bereid. Waarom zou je het binnen koken als het ook buiten kan?
Een snelle en gezonde BBQ hap!
Biologische Beefburgers onderscheiden zich door hun hogere kwaliteit en smaak. Een goede keuze dus voor een doordeweekse maaltijd! Vul jouw Beefburgers aan met een mix aan verschillende groenten. Onze Cast Iron grillpan is de ideale pan om prachtige laagje aan groenten te geven.
Vous aussi, vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.
Découvrez nos autres recettes sur notre site page des recettes!
Wat heb je nodig voor deze Biologische Beefburgers met gegrilde groenten?
Pour deux personnes :
Réchaud BBQ pour l'extérieur VUUR LAB. (Nous avons cuisiné avec le XL cette fois-ci)
Kokos briketten en woks d'allumage
Olijfolie + kwastje
Spies voor de champignons
Biologische Beefburgers (Albert Heijn)
Kastanje champignons
Oignon rouge
Rode zoete puntpaprika
Bimi
Stokbrood en kruidenboter
Préparation
Begin met het brikettenrooster op zijn plaats te leggen in de BBQ buiten kookkachel.
Vul de BBQ starter met de kokos briketten en aanmaakwokkels en wacht ongeveer 20 minuten totdat het klaar is om te starten met de BBQ.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster, plaats vervolgens het grillrooster in de BBQ buiten kookkachel.
Smeer met het kwastje wat olijfolie op het grillrooster en geef de Biologische Beefburgers hun plaats.
Houd de Biologische Beefburgers in de gaten en draai ze om de zoveel tijd even om met de BBQ spatel. Leg ook het grillpannetje op het grillrooster.
Snijd de paprika en rode ui in platte vierhoekige stukjes, leg het vervolgens samen met de bimi in het grillpannetje.
Leg de bimi op het grillrooster en houd het goed in de gaten.
Plaats de champignons op een spies, smeer er met het kwastje wat olie overheen en leg het erbij op het grillrooster.
Houd alles wat in de gaten en kook met gevoel. Kijk wat er gebeurd en wanneer het goed voelt kan je heerlijk eten!