Black Tiger Gamba's met Chimichurri - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code nazomer10

Een makkelijk en smaakvol BBQ gerecht voor jouw buitenkook avonturen

Welkom op de recepten pagina!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Gegrilde Black Tiger gamba's met Chimichurri.

Iwan van OER BBQ maakte dit gerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!'. Met gebruik van de vis grillrooster en een topping van Chimichurri. was het makkelijk te bereiden viel het goed in de smaak!

De combinatie van zoet, spicy & fris mag je niet missen!

Gamba's van de gril zijn vaak een liefhebber voor velen. Ben jij ook gek op vis? Dan is dit recept perfect voor jou! Gril de gamba's met behulp van ons handige vis grillrooster en het BBQ'en wordt een feestje. Met de zelfgemaakte Chimichurri saus als topping creëer je echt een smulgerecht. Bereid tijdens het grillen van de Gamba's ook deze saus voor en je hebt een heerlijke combinatie!

Vous aussi, vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.
Découvrez nos autres recettes sur notre site page des recettes!

Wat heb je nodig voor deze Gegrilde Black Tiger Gamba's met Chimichurri?

Voor vier personen:

BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB. (Wij kookten dit keer met de XL)
Briquettes, charbons et woks d'allumage
Verse of diepvries Black Tiger Gamba's
Een kom voor de Chimichurri
Oignon de printemps
Ail
Verse peper
Fenouil
Platte peterselie
Huile de tournesol
Zout en poivre (naar smaak)
Limoensap

Préparation

Zorg ervoor dat de Black Tiger Gamba's van te voren al wat uurtjes in goed zout water hebben gelegen.
Geef het brikettenrooster zijn plaats in de BBQ buiten kookkachel.
Remplissez l'allume-barbecue de charbons, de briquettes et de bois d'allumage et attendez environ 20 minutes jusqu'à ce qu'il soit prêt à démarrer le barbecue.
Vider l'amorce de barbecue sur la grille à briquettes.
Plaats de Black Tiger Gamba's in de vis grillrooster en gril ze direct boven het vuur.
Houdt de Gamba's in de gaten en start met het maken van de Chimichurri.
Snij de bosui in stukjes en doe het in de kom.
Vergeet niet de knoflook, verse peper, venkel en platte peterselie!
Voeg wat zonnebloemolie en olijfolie toe.
Als extra kan je een schepje spice sojasaus toevoegen en wat zout en peper naar smaak.
Maak de Chimichurri af door verse limoensap toe te voegen.
Start met alles door elkaar roeren en laat het even staan zodat de smaken zich kunnen binden.
Serveer de Gamba's op een bord en kies voor smakelijke Chimichurri als topping!