Votre panier est vide
Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'automne10
Recette
Une délicieuse combinaison de saumon fumé et d'un petit croissant
Maak jouw Paasbrunch verrassend met dit unieke gerecht!
Verras jouw gasten met un Croissaumon
Bienvenue sur la page des recettes !
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en introduceren daarom graag de Croissaumon. Een verrassend uniek gerecht, ideaal voor pasen!
Geef jouw brunch een culinaire twist!
Bereid de zalm voor door een extra huidlaagje te creëren met zout en heerlijke vis kruiden. Gril tegelijkertijd de rookplankjes aan op de cuisinière om de aromatische geur en smaak al aan te wakkeren. Door de zalm vervolgens op de rookplankjes te laten grillen krijgt de vis een verfijnde, zoete en spicy rooksmaak. Maak jouw croissaumon af met een vleugje Zaanse mayonaise, spinazie en ei. Voor de liefhebbers kan de toevoeging van avocado ook nog zorgen voor een extra romige sensatie!
Vous aussi, vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.
Découvrez nos autres recettes sur notre site page des recettes!
Wat heb je nodig voor deze unieke Croissaumon?
Saumon
Citron
Croissant
Œufs
Épinards
Mayonnaise zaïroise
Avocat (pour les amateurs)
Briquettes, charbons et woks d'allumage
Préparation
Kook alvast wat eieren.
Placez la grille à briquettes dans la cuisinière d'extérieur BBQ.
Remplissez l'allume-barbecue de charbons, de briquettes et de bois d'allumage et attendez environ 20 minutes jusqu'à ce qu'il soit prêt à démarrer le barbecue.
Vider l'amorce de barbecue sur la grille à briquettes.
Plaats de grillrooster op de BBQ en gril de rookplankjes alvast een paar minuten aan (temperatuur van ongeveer 150 graden)
Snij de citroen in plakjes.
Bereid de zalm voor door er wat zout en vis-a-vis viskruiden overheen te strooien.
Leg 2 plakjes citroen op de zalm.
Verplaats de zalm op de rookplankjes en leg ze op de grillrooster voor ongeveer 20 minuten (houd de zalm tussendoor in de gaten).
Haal de rookplakjes weer van de grillrooster af, snij de zalm en maak de croissant open.
Decoreer de croissant met wat Zaanse Mayonaise en 3 of 4 verse spinazie blaadjes.
Leg de zalm op het spinazie 'bedje' en snij het ei in plakjes voor daarbovenop!
Maak de croissant af en serveer het gerecht op een mooi bord.
Voor de liefhebbers; voeg wat avocado toe.