Outdooroven Apple Crumble - Het VUUR LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'automne10

Een heerlijk recept voor in de Outdooroven

Welkom op de recepten pagina van het VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van de Outdoor Apple Crumble met de Outdooroven van Weltevree in de Oven Dish.

 

Recept van Weltevree

Vous aussi, vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.
Découvrez nos autres recettes sur notre site page des recettes!

De quoi avez-vous besoin ?

Ingrédients :

100 gram tarwebloem
50 gram ongezouten boter
75 gram suiker
1 kilogram (Elstar) appels
95 gram ongebrande hazelnoten
2 theelepels kaneel
2 eetlepels poedersuiker
8 bollen vanille-ijs (optioneel)

Tools:

Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!

Préparation

Hoe maak je deze heerlijke Outdoor Apple Crumble?

Steek de Outdooroven aan en laat de temperatuur op ongeveer 200 graden komen.
Mix de bloem, boter en twee derde van de suiker en kneed tot een samenhangend deeg.
Snijd de appels in blokjes. Vet de oven dish in en plaats de appelblokjes in de dish. Bestrooi met kaneel en de resterende suiker.
Verkruimel het deeg en hak de hazelnoten grof. Strooi het deeg en de grofgehakte hazelnoten over de appelblokjes.
Plaats de ovenschaal in de Outdooroven en bak voor 25 tot 30 minuten, tot het deeg goudbruin en gaar is. Haal de crumble uit de oven en bestrooi met de poedersuiker.
Serveer de Apple Crumble zoals hij is of schep er een grote bol vanille-ijs bij.
Genieten maar!