Oven Dish recept met wortels, pastinaak & zoete aardappelen - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code nazomer10

Stook de Outdooroven lekker hoog op!

Welkom op de recepten pagina!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze heerlijke Oven Dish schotel met kleurrijke groentes!

Recept van Weltvree

Vous aussi, vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.
Découvrez nos autres recettes sur notre site page des recettes!

De quoi avez-vous besoin ?

Voor6 porties

6 wortelen
6 pastinaken
1,2 kg zoete aardappelen
2 rode uien
3 takjes tijm
3 takjes rozemarijn
huile d'olive
zout en peper
Hout om de Outdooroven met te stoken

Roeren maar!

Préparation

Hoe maak je deze heerlijke ovenschotel?

Stook de Outdooroven ruim van te voren op zodat deze goed op temperatuur is.
Schil de wortelen, aardappelen en pastinaken. Snijd in stukken van ongeveer dezelfde grootte. Snijd de uien in ringen van 1,5 cm.
Meng de groenten en uiringen met de verse tijm en rozemarijn. Besprenkel rijkelijk met olijfolie om ervoor te zorgen dat alles goed bedekt is. Voeg dan zout en peper naar smaak toe en schep alles door elkaar.
Verdeel gelijkmatig over een of twee borden en plaats in de Outdooroven.
Controleer na 10-15 minuten en schep de groenten voorzichtig om. Rooster nog 10-15 minuten tot de groenten zacht zijn.