Rode bietjes met halloumi & gegrilde little gem - Het VUUR LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'hiver10

Stook de Outdooroven flink op!

Bienvenue sur la page des recettes !
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van bieten uit de Outdooroven met halloumi, Little gem en een couscous salade!

Laat jouw smaakpapillen dansen met dit heerlijke recept

Lekker met couscous en een mooie volle rode wijn!
Dit mooie recept met aardse tonen kun je het hele jaar door bereiden, Stook de Outdooroven lekker hoog op en maak dit heerlijke recept.

Vous aussi, vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.
Découvrez nos autres recettes sur notre site page des recettes!

Wat heb je nodig voor dit lekkere bietenrecept?

Pour quatre personnes :

300 gram couscous
8 kleine rauwe rode bieten
4 kleine rode uien
16 mejoul dadels
200 gram halloumi
70 gram pecannoten
2 el kaneel
4 tl balsamico azijn
2 tl Biologische honing
4 little gems
2 el sesamolie
Hout om de Outdooroven mee te stoken

Bakken maar!

Bieten met halloumi en gegrilde little gem
Préparation
Verwarm de Outdooroven met het stookhout
Schil de bieten en snijd in gelijke parten zodat ze gelijkmatig garen.
Meng voor de marinade de olijfolie met de kaneel, balsamicoazijn en de honing en marineer de bieten hierin.
Snijd de rode ui in parten en verdeel samen met de bieten over de Ovendish. Plaats de Ovendish in het ovencompartiment en gaar de groenten binnen ca. 30 minuten
Snijd ondertussen de halloumi in plakken en hak de pecannoten grof. Verdeel de pecannoten over de halloumi en leg na ca. 15 minuten de halloumi bovenop het bieten-uienmengsel in de Ovendish. Laat samen verder garen tot de bieten zacht zijn en de halloumi een krokant laagje heeft.
Maak ondertussen de salade: bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking en meng met de gehakte dadels
Snijd de little gem in de lengte doormidden en marineer in de sojasaus en sesamolie. Plaats op het grillrek van de Outdooroven en gaar in een paar minuten tot er grillstrepen zichtbaar zijn op de snijkant van de little gem.
Serveer de couscous salade met de gegrilde little gem, de geroosterde bieten en de halloumi