Votre panier est vide
Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'hiver10
Recette
Low & Slow Smokey Pineapple van OER BBQ kok Iwan
Een makkelijk & smaakvol nagerecht voor op de VUUR LAB. buiten kookkachel
Sluit het BBQ Feestje goed af met deze heerlijke warme ananas uit het vuur
Bienvenue sur la page des recettes !
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Smokey BBQ Pineapple. Zeer smaakvol en ontzettend makkelijk om te maken.
Iwan van OER BBQ maakte dit nagerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!'. Iedereen was ontzettend enthousiast over het heerlijk eten, deze warme ananas was een heerlijke afsluiter van de avond!
Heerlijk recept voor iedereen die gek is op ananas
Ben jij gek op ananas? Dan is dit recept echt iets voor jou. De ananas lig uren lang te smeulen de hete kooltjes op het brikettenrooster van de BBQ Buiten kookkachel. Als je klaar bent met barbecueën is dit zoete nagerecht de kers op de taart!
TIP :
Serveer de warme ananas met een klein glaasje Jack Daniels Tennessee Fire bij dit nagerechtje.
Dit is een blend van Jack Daniels Old No. 7 en een hete en scherpe kaneellikeur.
Het resultaat is een drank met een uitzonderlijk zachte smaak en een vurige afdronk.
Vous aussi, vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.
Découvrez nos autres recettes sur notre site page des recettes!
Wat heb je nodig voor deze Smokey BBQ Pineapple?
Voor vier personen:
1 verse Ananas
Réchaud BBQ pour l'extérieur VUUR LAB. (Nous avons cuisiné avec le XL cette fois-ci)
Briquettes, charbons et woks d'allumage
Cannelle
Bruine basterdsuiker
Préparation
Plaats het briketten rooster in de BBQ buiten kookkachel.
Remplissez l'allume-barbecue de charbons, de briquettes et de bois d'allumage et attendez environ 20 minutes jusqu'à ce qu'il soit prêt à démarrer le barbecue.
Vider l'amorce de barbecue sur la grille à briquettes.
Leg de ananas in de hete kooltjes
Laat de ananas smeulen in hete kolen net zo lang tot deze aan de buitenkant zacht aanvoelt de ananas zal zwart kleuren dat is verder geen probleem. Af en toe draai je de ananas om de andere kant te verwarmen.
Als je denkt dat hij klaar is snij je de buitenkant eraf je kan dan het binnenster er uitsnijden als je wil en leuke blokjes schijfjes ervan snijden daarover strooi je bruine basterdsuiker en een goede snuff kaneel.
Serveer de stukjes warme ananas op een mooie schaal, bureau de tabac ou signe
Tip: Serveer er een glaasje Jack Daniels Tennessee Fire à !