Warme gerookte peer met gorgonzola honing en pecannootjes - Het VUUR LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'automne10

Speciaal voor de bourgondische buitenkokers

Bienvenue sur la page des recettes !
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze makkelijke en smaakvolle peer met gorgonzola, honing en pecannootjes klaar op een rookplankje met de BBQ buiten kookkachel van het VUUR LAB.®

Warme peer bereid op een rookplankje van cederhout

Dit wil je!

Peren zijn rijk aan vezels en bevatten daarnaast verschillende vitamines et mineralen. Ook vind je in peren speciale stoffen met een positieve uitwerking op onze gezondheid, zoals flavanolen et anthocyanen. Dit maakt dat peren diverse gezonde voordelen hebben.

De combi van hartig, zoet en een knapperig peccannootje is echt fantastisch.
Découvrez-le par vous-même !

Vous aussi, vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.
Découvrez nos autres recettes sur notre site page des recettes!

Wat heb je nodig voor deze warme peer met gorgonzola?

Ingrediënten voor twee personen:

1 rijpe peer
Honing
Pecannoten
Gorgonzola

Tools

Superfoodies opgelet, dit recept is een vitaminebom!

Préparation
Zet de VUUR LAB.® BBQ buiten kookkachel met grillrooster op een stevige plek in de tuin
Steek de BBQ kolenstarters aan, leg een paar aanmaakwokkels op het brikettenrooster en steek deze aan. Vul de kolenstarters met kokosbriketten en wacht circa 20-25 minuten tot de kolen gloeiend heet zijn. Giet ze daarna leeg over het brikettenrooster.
Leg het grillrooser op de BBQ buiten kookkachel zodat deze alvast op kan warmen
Snij de peer doormidden en haal het klokhuisje eruit
Doe een beetje honing op de peer in de holte waar het klokhuisje in zat
Doe er een flinke eetlepel gorgonzola op
Leg de gevulde peren op het rookplankje
Leg de rookplankjes op het grillrooster
Dek af met een deksel/bakplaat
Rook ongeveer 20 minuten
Als laatste hak je wat pecannootjes en strooi deze over het gerechtje. Eet smakelijk!