Votre panier est vide
Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'hiver10
Recette
Zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing
Een perfecte BBQ combinatie van smaak en texturen!
Leuk voor zomerse buitenkook feestjes!
Bienvenue sur la page des recettes !
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing.
Iwan van OER BBQ maakte dit gerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!'. Met gebruik van een streepje honing als laatste toevoeging waren wij zeer verrast!
Een heerlijke hapje of een verrassend bijgerecht
Puntpaprika's zijn vaak een welbekende toevoeging in de buitenkook wereld. Of je het nu bereid als bijgerecht of hoofdgerecht, het valt altijd wel in de smaak! Met puntpaprika kun je allerlei gerechten maken, voor dit recept hebben wij alleen geitenkaas en honing gebruikt. Het is een makkelijk recept om te maken en de bereiding duurt niet heel lang.
Vous aussi, vous avez une recette savoureuse ? Et vous souhaitez la partager avec nous ?
Envoyez-nous un e-mail et nous l'avons mis en ligne.
Découvrez nos autres recettes sur notre site page des recettes!
Wat heb je nodig voor deze zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing?
Voor vier personen:
Réchaud BBQ pour l'extérieur VUUR LAB. (Nous avons cuisiné avec le XL cette fois-ci)
Briquettes, charbons et woks d'allumage
Snijblok
Rode punt paprika's
Fromage de chèvre
Honing
Préparation
Geef het brikettenrooster zijn plaats in de BBQ buiten kookkachel.
Remplissez l'allume-barbecue de charbons, de briquettes et de bois d'allumage et attendez environ 20 minutes jusqu'à ce qu'il soit prêt à démarrer le barbecue.
Vider l'amorce de barbecue sur la grille à briquettes.
Plaats de grillrooster ook in de BBQ buiten kookkachel en ga verder met de bereiding van de paprika.
Snijd de zoete puntpaprika door midden.
Verwijder de zaadlijsten.
Stop een paar kleine brokjes geitenkaas in de stukken punt paprika.
Leg de puntpaprika's op de grillbooster tot de geitenkaas zacht is geworden.
Verdeel de kaas wat beter over de puntpaprika's en voeg een streepje honing toe.
Serveer het met een leuke serveerplank en geniet!