Waarom binnen koken als het buiten kan? - Het VUUR LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'hiver10

Pourquoi cuisiner à l'intérieur quand on peut le faire à l'extérieur ?

Borrelen, kokkerellen en genieten bij het vuur

Waarom zou je binnen koken als het buiten kan?

Of je nu simpel wat pannenkoekjes bakt of lekker aan de slag gaat met kabeljauwfilet en spek op een Western Red Cedar rookplankje...
Dehors, tout a meilleur goût !

Geniet van de warmte van het vuur en tuur in de dansende vlammen

Laat na een lange werkweek of werkdag alles van je afglijden.
Steek de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel aan, zet een luie stoel neer met wat kussens erin of een warme schapenvacht en strijk neer.

Geniet van de warmte van het vuur en tuur fijn in de dansende vlammen.
Onder het genot van een hapje en zelf bereid hapje.
Je kunt heerlijke gerechten bereiden op de bakplaat, het grillrooster of bijvoorbeeld in de wok.
Zo kun je het nuttige met het aangename combineren!
Wij zijn zelf razend enthousiast en ons motto is:
'Waarom binnen koken als het buiten kan!'

Shop de lekkerste producten voor bij het kampvuur

VUUR LAB.® XL BBQ Buiten kookkachel Autumn

De leukste avonden beleef je buiten

Joues rouges et cœurs chauds

Ontdek de mogelijkheden van het buiten koken met een driepoot-set.
Verras jouw gasten met zoete en hartige lekkernijen en geniet van de beleving.
Maak bijvoorbeeld een lekkere stoofpot in de heksenketel en grill als toetje of tussendoortje caramel appeltjes op een spies.

Pommes au caramel dans le feu

Geef je herfstgroenten wat extra pit

Ontdek de lekkerste kruidenmixen!
Tijdens ons laatste buitenkook avontuur gebruikten wij de Habibi Veggie kruidenmix van Natural Spices.
De herfstgroenten hebben wij gebakken op de plaat van de VUUR LAB.® XL BBQ Buiten kookkachel en daarna gebruikt in een heerlijk stoofpotje.

Vraiment, vous ne vous en lasserez pas.
La saveur ? Le gingembre et le paprika apportent une saveur légèrement sucrée, mais épicée et piquante.
La texture grossière des chips d'oignon, du cumin et du piment donne aux légumes une belle texture croustillante et donne également un bel aspect à votre plat.

Maar het echte bonuspunt is natuurlijk dat jij voilà - zonder gedoe - een gezond, lekker gerecht van de plaque de cuisson tovert.

Habibi Veggie légumes d'automne à la plancha VUUR LAB.® XL BBQ Cuisinière d'extérieur