Votre panier est vide
Profitez de la réduction 10% sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu d'hiver10
Warm camembertje voor bij de borrel
Warme kaas van de BBQ is altijd een goed idee
De ultieme droom van kaaslovers! Smeuïg, warm en smakelijk..
Op zoek naar een lekker hapje, voorafje of gewoon voor erbij?
Dan is dit warme camembertje met nootjes, honing en druiven een heerlijk gerechtje.
Qui allez-vous surprendre ?
De quoi avez-vous besoin ?
Dit gerechtje is makkelijk te bereiden en zeer geschikt voor de Winter BBQ!
(voor 4 personen)
1 Camembert kaasje
Handje Verse druiven
Handje gemengde ongezouten nootjes, bijvoorbeeld een mix van: cashewnoten, pecannoten en macadamia noten
Biologische Honing
Een paar takjes verse rozemarijn
Een stukje Aluminiumfolie
Couteau
woks d'allumage en briketten
Préparation
Steek de BBQ Buiten kookkachel aan, dit keer gebruikten wij kokosbrikettenom mee te koken. Hiervoor start je eerst op met de BBQ Starter. Steek de BBQ Starter aan, om het vuur aan te jagen kun je gebruik maken van een BBQ ventilator
Leg het brikettenrooster in de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel, hierop komen de gloeiende kokosbriketten
Leg nu het grillrooster op de kookkachel
Pak het Cast Iron grillpannetje en leg hier een stukje aluminiumfolie op
Leg het Camembertje op de folie en bereid deze alvast voor Snij de druiven in tweeën, en verdeel deze over de camembert
Strooi een handje nootjes eroverheen
Als laatste doe je de Biologische honing erover als topping!
Zet het cast iron pannetje met de camembert op het grillrooster en dek deze af met de plaque de cuisson
Wacht ongeveer 8-10 minuten, dan is je gerechtje klaar!
Steek de rozemarijn takjes erin en zet het dampende camembert kaasje op tafel!
Tip: Serveer met toast