Kaasfondue BBQ Tips voor het Pinksterweekend - Het VUUR LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code wintervuur10

Kaasfondue BBQ Tips voor het Pinksterweekend

Wij hebben de lekkerste kaasfondue tips voor je op een rijtje gezet

Maak het dit weekend extra gezellig en organiseer een Pinkster Kaasfondue BBQ!

Zet dit keer eens iets anders dan anders op het BBQ menu :), kies voor kaasfondue
Wij vinden het altijd erg lekker om kaasfondue op de barbecue klaar te maken.
Je kunt het als voorafje serveren bij de borrelplank maar ook als extra dipper voor de gegrilde Veggies of over je BBQ burger!
Ontdek alle smaken van Kaasfondue in blik. Je kunt kiezen uit; Truffelkaasfondue, Blauwaderkaasfondue en Hollandse kaasfondue in blik.

Proef de heerlijke truffel

Deze ambachtelijke Truffelkaasfondue is gemaakt op de Mekkerstee!

Super lekker voor bij de borrel en natuurlijk leuk om cadeau te geven of te krijgen.
Kijk ook bij de andere smaken kaasfondu.

Pittige Franse Blauwaderkaasfondue met mosselen van de plancha!

Hou je van mosselen en blauwaderkaas?
mix dan blauwader door je koekkaas kaasfondue of smelt een gorgonzola kaasje!

Niets is zo gezellig als je vrienden en familie uitnodigen voor een avond of middag genieten van kaasfondue.
Wil je deze keer indruk maken met gevarieerde en originele dips?
Welke dips zijn lekker?

Wij hebben de lekkerste vis dip-tips voor je op een rijtje gezet:

 

Heerlijk met in knoflook gemarineerde gamba's!
Zeeuwse mosselen met blauwader kaasfondue
Witvis combineert heerlijk met de smaak van kaasfondue
Hollandse garnaaltjes mogen natuurlijk niet ontbreken in combinatie met onze onze Hollandse kaasfondue
Dit is echt mega lekker! Mosselen met kaasfondue

Bierkaasfondue met mosterd

Combineer twee van je favoriete producten uit blik; kaasfondue en bier!
Met dit recept maak je in een handomdraai een heerlijke bierkaasfondue.

Gebruik onze Hollandse kaasfondue als basis en voeg daar bier en eventueel mosterd aan toe om een keer iets echt speciaals te maken!
Koekaas kaasfondue met bier (en mosterd)

Voor vier personen
Benodigdheden;

1 Blik Hollandse kaasfondue
100 ml pilsener uit blik
(Grove Dijonmosterd naar smaak)
Bereiding
1. Verwarm de Hollandse kaasfondue zoals op de verpakking vermeld staat.
2. Schenk de fondue over in een klein steelpannetje en voeg al roerend het bier toe.
3. Voeg grove Dijonmosterd toe tot het geheel op smaak is.
4. Presenteer de heerlijke kaasfondue op tafel en geniet van je dips.

Goede dip-tips voor bij dit recept zijn:
-Geroosterde spruiten van de grill
- Gekookte krieltjes
- Gebakken worstjes
- Zachte pretzels
- Stukjes appel