Twój koszyk jest pusty
Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu jesienny ogień10
Organiczna zupa w domowym stylu!
Ontdek de soepen van de Kleinste Soepfabriek
Ben je op zoek naar de lekkerste en gezondste biologische soep?
Sinds kort hebben wij twee lekkere biologische soepen van de Kleinste Soepfabriek in het Food assortiment!
Możesz wybierać spośród:
Zupa grzybowa met: knolsederij, miso en geroosterde amandelen
Francuska zupa cebulowa met: zacht gefruite uien
De soepen zijn ontzettend lekker en makkelijk te bereiden!
Welke soep is jouw favoriet?
Een warme kom bospaddenstoelensoep of uiensoep vinden wij heerlijk tijdens de koudere dagen!
De potten met soep zijn een echte aanrader. Je kunt de soepen van de Kleinste Soepfabriek gebruiken als voorgerecht, tussengerecht of als smakelijke maaltijd.
Wanneer je denkt aan de Kleinste Soepfabriek, dan denk je aan biologisch
Door gebruik te maken van biologische ingrediënten in hun soepen zorgen ze er samen voor dat de wereld net een beetje duurzamer is!
Zo komt hun rundvlees van de biologische boer Arkema, waarbij de runderen op een natuurlijke wijze worden grootgebracht.
En zo komt hun biologische Passata voor onder andere onze tomatensoepen uit de Vesuvius in Italië.
Soep met een duurzame oorsprong, dat is waar De Kleinste Soepfabriek voor staat en in geloofd!
Bereid de lekkerste biologische soep in de heksenketel!
Sfeervol buiten koken met heerlijke soepen van de Kleinste Soepfabriek
Biologische Vegan Bospaddenstoelensoep
Deze heerlijke Vegan bospaddenstoelensoep is geconcentreerd en goed voor 3 x 200 ml soep.
Eet je soep eens uit een gezellige mok!
Biologische Vegan Franse uiensoep
De uien worden 24 uur lang gefruit op een lage temperatuur, zodat er een volle, hartige en zoete smaak ontstaat.
Serveertip: lekker met een stokbroodje en Vegan kaas!
Ben je op zoek naar de lekkerste & gezondste biologische soep?
Bestel dan deze Vegan soepen van de Kleinste Soepfabriek!
Lekkers voor bij de soep
Serveer een heerlijk zelf gemaakt Focaccia brood bij de soep met een alioli!
Of wat dacht je van een kaas-ui brood van Pineut?