Ontdek de lekkerste borrelbrood mixen - Het VUUR LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu jesienny ogień10

Ontdek de lekkerste borrelbrood mixen

Heerlijk brood voor op de borrelplank

Een lekker hapje bij de borrel? Probeer dan Pineut's borrelbroden
Iedere variant Borrelbrood bestaat uit een uitgebalanceerde mix van ingrediënten
waar je zelf alleen nog maar wat(persoonlijke) smaakmakers en wat liefde aan toe moet voegen.

Drie heerlijke borrelbroodmixen van Pineut

Met deze heerlijke doe-het-zelf borrelbroden zal geen (borrel)avond meer hetzelfde zijn!

Kaas en ui. Wereldwijd een smaaksensatie!

Om je vingers bij af te likken. Letterlijk en figuurlijk

Waar je ook komt, deze combi is overal verkrijgbaar én een hit.
Bij Pineut zagen ze er wel (borrel)brood in.
Simpel te maken en simpelweg een topper bij iedere … borrel.
Bedippen, besmeren of gewoon zo.

Dit Cebula z serem borrelbrood is lekker tot de laatste kruimel.
En voor de échte cheesefreaks, is het heel eenvoudig om er een kazen-ui brood van te maken.
Bijvoorbeeld door een mix van blauwe kaas, Parmezaan en mozzarella toe te voegen.
Om je vingers bij af te likken. Letterlijk en figuurlijk. Kaasfondue eat your heart out.

Hapje voor hapje dichterbij Italië

Ontdek de Focaccia borrelbrood mix van Pineut

Wat een onwijs lekker is dit Focaccia Borrelbrood toch.
Niet voor niets de absolute favoriet van ruim 60 miljoen Italianen.
Wil je je visite echt helemaal wegblazen?
Doe dan de Italian job en pimp je focaccia met rozemarijn, zongedroogde tomaatjes en wat olijven.
Mamma mia wat een sensazione!

We hebben en P. We hebben een I. We hebben een T. We hebben een A. Pita!

Napoje chlebowe Pita is een wereldberoemde en geliefde allemansvriend.
Met een dikte van maximaal een centimeter is een pita hét perfecte broodje voor tal van gelegenheden.
Het is scheurbaar, dipbaar, besmeerbaar, vulbaar, deelbaar en het allerbelangrijkste … genieten maar.
Voor bij de borrel of als lekkere side dish bij een uitgebreide lunch.

Voor bij het borrelbrood:

Zupa z grzybów leśnych z chlebem focaccia Pineut

De borrelbroden zijn ook zeer geschikt voor in kerstpakketten en/of relatiegeschenken!