Paella Time, Shop je paellapan met Gratis paellakruiden! - Het VUUR LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu winterfire10

Paella Time, Shop je paellapan met Gratis paellakruiden!

Kom in Spaanse sferen, maak zelf de lekkerste paella!

Je ontvangt nu GRATIS een potje paellakruiden van Serra de Rodes bij een bestelling met een paellapan,
ter waarde van € 4,95.

Kijk ook bij de andere Spaanse producten in ons assortiment.
Maak het extra gezellig en zet onze favoriete Spaanse playlist op.
Wij wensen jullie alvast veel buitenkook plezier!

Authentieke Spaanse paella kruiden met 100% natuurlijke ingrediënten

Samen met de beste kwaliteit saffraan voor de gele kleur van paella.
Ten Paellamix is een met zorg samengestelde melange van kruiden, zoals:

Czosnek
Pieprz
Pomidor
Pieprz
Sól
Goździki
Szafran
Zonder kunstmatige kleurstoffen!

De Spaanse producent Serra de Rodes produceert al jaren de beste kwaliteit kruiden voor paella

Leuke weetjes over paella

Roeren is uit den boze als je een geslaagde paella wil maken.
Door te roeren komt er zetmeel vrij waardoor de rijst smeuïg of zelfs papperig kan worden!
Je maakt geen risotto, maar een rijstgerecht waarbij alle rijstkorrels los van elkaar moeten blijven.

Hoe moet je paella eten?

Paella eet je met een houten lepel.
Niet ieder restaurant heeft er een, maar het is de traditionele en beste manier om het te eten.
Men gelooft dat zilveren of metalen lepels de smaak van de paella verandert.
Je kan citroen toevoegen aan de paella.

Wat is de beste rijst voor paella?

Voor het maken van paella worden de rijstsoorten: Bomba, Redondo, Albufera en Marisma het meest gebruikt.
Van deze soorten paella rijst is Bomba rijst de meest bekende en exclusieve soort.
Bomba rijst heeft als belangrijkste kenmerk dat hij maar liefst drie tot vier keer zijn eigen gewicht aan vocht op kan nemen.

Met wie ga jij genieten van een heerlijke Paella?