Recept geroosterde wortelen, pastinaak & zoete aardappel - Het Vuur LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu nazomer10

Recept geroosterde wortelen, pastinaak & zoete aardappel

Maak dit lekkere en voedzame gerecht in de Oven Dish van Weltevree

Geniet van kleurrijk & smaakvol buiten koken 

Hou je net als ons van lekker en voedzaam eten?
Maak dan dit lekkere Oven Dish gerecht van Weltevree!
De geroosterde wortelen, pastinaak en zoete aardappel maak je met gemak in de Outdooroven alles-in-één buitenhaard.
Heerlijk als bijgerecht tijdens jouw barbecue- en buitenkook avonturen.

Veel buitenkook plezier en alvast eet smakelijk!
Czytaj dalej wkrótce.

Wat heb je nodig voor 6 porties

Ingrediënten Oven dish gerecht wortel pasitnaak zoete aardappel

Składniki:

6 pastinaken
6 wortelen
1,2 kg zoete aardappelen
2 rode uien
3 takjes tijm
3 takjes rozemarijn
oliwa z oliwek
zout en peper

Benodigdheden:

Hoe maak je dit lekkere Oven Dish recept van Weltevree?

Stook de Outdooroven ruim van te voren op zodat deze goed op temperatuur is.

1. Schil de wortelen, aardappelen en pastinaken. Snijd in stukken van ongeveer dezelfde grootte. Snijd de uien in ringen van 1,5 cm.
2. Meng de groenten en uiringen met de verse tijm en rozemarijn. Besprenkel rijkelijk met olijfolie om ervoor te zorgen dat alles goed bedekt is. Voeg dan zout en peper naar smaak toe en schep alles door elkaar.
3. Verdeel gelijkmatig over een of twee borden en plaats in de Outdooroven.
4. Controleer na 10-15 minuten en schep de groenten voorzichtig om. Rooster nog 10-15 minuten tot de groenten zacht zijn.
Oven Dish Outdooroven Weltevree

Heerlijk als bijgerecht tijdens jouw barbecue- en buitenkook avonturen!