Anti-Griep soep met wortel en kokos - Het VUUR LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu winterfire10

Maak deze gezonde soep

Witamy na stronie z przepisami!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze heerlijke en verwarmende soep voor meer weerstand.

Dit recept is van Holistik!

Snotteren, een lage weerstand, kriebelhoest weg ermee!

De griep komt in Nederland elk jaar voor gedurende de wintermaanden.
Zorg daarom voor een gevarieerde en gezonde voeding!
Dit draagt bij om je tegen het woekerende griepvirus te wapenen.

Met deze heerlijke verwaemende wortelsoep met kokos en gember kom jij de wintermanden wel door. Dit recept is makkelijk te bereiden en heeft een verwarmend effect.

Czy Ty również masz smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Sprawdź nasze inne przepisy na naszej stronie strona z przepisami!

Wat heb je nodig voor deze winterse soep met wortel en kokos?

Składniki:

1 cebula
400 gr gesneden wortelplakjes
1 zoete aardappel
250 ml kokosmelk
1 stukje verse gember
1 limonka
50 gr cashewnoten
10 gr gladde peterselie
1 groente bouillonblokje
5 gr Habesha’s Berbere Spice mix
2 kleine baguettes

Narzędzia

Klaar in 20 minuten!

Przygotowanie
Verwarm de oven voor op 200°C,  hetelucht/225°C.
Snijd de wortels in plakjes.
Schil en snijd de zoete aardappel in 1-2 cm grote blokjes.
Pel en hak de ui grof. Schil en hak de gember grof.
Verhit 1 el olie in een middelgrote kookpan op hoog vuur en bak de ui en gember 1- 2 min, breng op smaak met zout en peper.
Voeg dan de wortel, zoete aardappel, helft van de Habesha’s berbere spice mix, een snuf zout, de kokosmelk, een verkruimeld bouillonblokje en 200ml water toe. Laat op middelhoog vuur met een deksel afgedekt 15-18 min koken totdat de groenten gaar zijn.
Hak intussen de peterselie fijn. Meng de rest van de spice mix met 1 el olie en de cashewnoten. Rasp en halveer de limoen. Pers een helft uit en snijd de andere helft in partjes.
Bak de baguettes in 8 – 10 min goudbruin en knapperig in de oven. Doe tegelijkertijd de gemarineerde cashews in een kleine ovenschaal en rooster ze 6 – 8 min in de oven tot ze goudbruin zijn. Laat de baguettes iets afkoelen en snijd ze in sneetjes.
Breng de soepgroenten met 1-2 tl limoensap op smaak en pureer alles net zo lang tot de soep de gewenste consistentie heeft, voeg eventueel wat meer water toe voor een dunnere soep en breng op smaak met meer zout en peper. Schep in kommen en garneer met de cashewnoten, limoenrasp en gehakte peterselie. Serveer de limoenpartjes en het brood erbij. Eet smakelijk!
trójnóg z czajnikiem i misą ogniową