Twój koszyk jest pusty



Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu springfire10



Przepis
Burgery z ekologicznej wołowiny z grillowanymi warzywami
Breng het dagelijkse koken naar buiten!
Waarom binnen koken als het ook in de buitenlucht kan?
Witamy na stronie z przepisami!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Biologische Beefburgers met gegrilde groenten. Een makkelijk en basic gerecht wat één van onze medewerkers op een doordeweekse dag heeft bereid. Waarom zou je het binnen koken als het ook buiten kan?
Een snelle en gezonde BBQ hap!
Biologische Beefburgers onderscheiden zich door hun hogere kwaliteit en smaak. Een goede keuze dus voor een doordeweekse maaltijd! Vul jouw Beefburgers aan met een mix aan verschillende groenten. Onze Cast Iron grillpan is de ideale pan om prachtige laagje aan groenten te geven.
Czy Ty również masz smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Sprawdź nasze inne przepisy na naszej stronie strona z przepisami!
Wat heb je nodig voor deze Biologische Beefburgers met gegrilde groenten?
Dla dwóch osób:
Kuchenka do gotowania na zewnątrz BBQ VUUR LAB. (Tym razem gotowaliśmy z XL)
Kokos briketten en rozpalanie woka
Olijfolie + kwastje
Spies voor de champignons
Biologische Beefburgers (Albert Heijn)
Kastanje champignons
Czerwona cebula
Rode zoete puntpaprika
Bimi
Stokbrood en kruidenboter
Przygotowanie
Rozpocznij od umieszczenia rusztu na brykiety w piecu do gotowania na świeżym powietrzu.
Wypełnij ruszt grillowy brykietem kokosowym i rozpałką i odczekaj około 20 minut, aż będzie gotowy do uruchomienia grilla.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster, plaats vervolgens het grillrooster in de BBQ buiten kookkachel.
Smeer met het kwastje wat olijfolie op het grillrooster en geef de Biologische Beefburgers hun plaats.
Houd de Biologische Beefburgers in de gaten en draai ze om de zoveel tijd even om met de BBQ spatel. Leg ook het grillpannetje op het grillrooster.
Snijd de paprika en rode ui in platte vierhoekige stukjes, leg het vervolgens samen met de bimi in het grillpannetje.
Leg de bimi op het grillrooster en houd het goed in de gaten.
Plaats de champignons op een spies, smeer er met het kwastje wat olie overheen en leg het erbij op het grillrooster.
Houd alles wat in de gaten en kook met gevoel. Kijk wat er gebeurd en wanneer het goed voelt kan je heerlijk eten!