Black Tiger Gamba's met Chimichurri - Het VUUR LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu winterfire10

Een makkelijk en smaakvol BBQ gerecht voor jouw buitenkook avonturen

Witamy na stronie z przepisami!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Gegrilde Black Tiger gamba's met Chimichurri.

Iwan z OER BBQ przygotował dla nas to danie podczas kręcenia pierwszego odcinka trzeciego sezonu serialu "Wakacje to sposób, w jaki świętujesz!'. Met gebruik van de vis grillrooster en een topping van Chimichurri. was het makkelijk te bereiden viel het goed in de smaak!

De combinatie van zoet, spicy & fris mag je niet missen!

Gamba's van de gril zijn vaak een liefhebber voor velen. Ben jij ook gek op vis? Dan is dit recept perfect voor jou! Gril de gamba's met behulp van ons handige vis grillrooster en het BBQ'en wordt een feestje. Met de zelfgemaakte Chimichurri saus als topping creëer je echt een smulgerecht. Bereid tijdens het grillen van de Gamba's ook deze saus voor en je hebt een heerlijke combinatie!

Czy Ty również masz smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Sprawdź nasze inne przepisy na naszej stronie strona z przepisami!

Wat heb je nodig voor deze Gegrilde Black Tiger Gamba's met Chimichurri?

Dla czterech osób:

Kuchenka do gotowania na zewnątrz BBQ VUUR LAB. (Tym razem gotowaliśmy z XL)
Brykiety, węgle i rozpalanie woka
Verse of diepvries Black Tiger Gamba's
Een kom voor de Chimichurri
Bosui
Czosnek
Verse peper
Koper włoski
Platte peterselie
Olej słonecznikowy
Zout en peper (naar smaak)
Limoensap

Przygotowanie

Zorg ervoor dat de Black Tiger Gamba's van te voren al wat uurtjes in goed zout water hebben gelegen.
Siatka na brykiety ma swoje miejsce w kuchence do grillowania na świeżym powietrzu.
Wypełnij ruszt grillowy węglem, brykietem i rozpałką i odczekaj około 20 minut, aż będzie gotowy do uruchomienia grilla.
Opróżnij ruszt grillowy na ruszt brykietowy.
Plaats de Black Tiger Gamba's in de vis grillrooster en gril ze direct boven het vuur.
Houdt de Gamba's in de gaten en start met het maken van de Chimichurri.
Snij de bosui in stukjes en doe het in de kom.
Vergeet niet de knoflook, verse peper, venkel en platte peterselie!
Voeg wat zonnebloemolie en olijfolie toe.
Als extra kan je een schepje spice sojasaus toevoegen en wat zout en peper naar smaak.
Maak de Chimichurri af door verse limoensap toe te voegen.
Start met alles door elkaar roeren en laat het even staan zodat de smaken zich kunnen binden.
Serveer de Gamba's op een bord en kies voor smakelijke Chimichurri als topping!