Twój koszyk jest pusty
Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu winterfire10
Przepis
Gevulde portobello met gorgonzola van licht pikante en kruidige smaak
Makkelijk en smaakvol gerecht voor op de buiten kookkachel en de tapas rookplankjes
Verwen je zelf met dit heerlijke gerecht
Witamy na stronie z przepisami!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en introduceren daarom graag de gevulde portobello met gorganzola kaas en pesto.
Heerlijk recept voor de kaas liefhebbers
Ben jij gek op kaas? Dan is dit recept echt iets voor jou. De combinatie van een portobello en licht pikante en kruidige smaak van gorgonzola kaas is een populaire keuze onder de kaasliefhebbers. Ook is het lekker om er pesto aan de portobello toe te voegen.
Door dit gerecht op de rookplankjes van Western Red Cedar hout te maken, krijgt de portobello een heerlijke zoet-spicy rooksmaak.
Serveer de warme portobello's direct vanaf het warme rookplankje. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar ook onweerstaanbaar lekker!
Czy Ty również masz smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Sprawdź nasze inne przepisy na naszej stronie strona z przepisami!
Wat heb je nodig voor deze gevulde portobello met gorgonzola kaas
Przygotowanie
Plaats het briketten rooster in de BBQ buiten kookkachel.
Wypełnij ruszt grillowy węglem, brykietem i rozpałką i odczekaj około 20 minut, aż będzie gotowy do uruchomienia grilla.
Opróżnij ruszt grillowy na ruszt brykietowy.
Plaats de bakplaat op de BBQ en gril de rookplankjes alvast een paar minuten aan (temperatuur van ongeveer 150 graden)
Maak de portobello schoon
Voeg aan de portobello een dikke klodder pesto en dikke plak gorgonzola kaas
Je kan het eventueel ook jouw favoriete kruiden toevoegen
Verplaats de portobello op de rookplankjes en leg ze op de bakplaat voor ongeveer 15 minuten (houd de portobello tussendoor in de gaten).
Haal de rookplankjes weer van de bakplaat af
Serveer de portobello op een feestelijke znak
Maak het gerecht af met verse kruiden en smullen maar!