Kampvuur boterkoek uit de Dutch Oven - Het Vuur LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu winterfire10

Maak het lekker zelf met de veelzijdige Dutch Oven

Dit is een leuk en makkelijk recept voor iedereen die van bakken houdt! Makkelijk te bereiden met de Dutch Oven in de BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB.

We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit leuke recept voor het maken van een kampvuur boterkoek.

Czy Ty również masz smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Sprawdź nasze inne przepisy na naszej stronie strona z przepisami!

Wat heb je nodig voor dit recept?

Wij maakten een dubbele boterkoek in een grote Dutch oven.
Hiervoor gebruikten wij:

2 x een pak Koopmans, mix voor boterkoek
2 Biologische eieren
Amandelschaafsel
400 gram Biologische roomboter (op kamertemperatuur)
Widelec
Przyjdź
Mixer
Bakpapier
Kuchenka do gotowania na zewnątrz BBQ
Briketten of kokosbriketten
Przystawka do grilla
Aanmaakwokkels, aansteker of lucifers
Genieten maar!
Przygotowanie
Zet de BBQ buiten kookkachel op een stevige plek
Vul de BBQ starter met kokosbriketten en steek deze aan
Maak ondertussen de mix klaar, doe de twee verpakkingen mix voor boterkoek in een kom met 1/3 van het ei, en de zachte boter. Mix dit goed door elkaar tot een mooie bal. Leg het bakpapier in de Dutch oven en verdeel hierop de boterkoek bal. Druk aan, bestrooi met de amandelen en bestrijk als laatste met het eigeel.
Als de kokosbriketten vuurrood zijn (na circa 20 minuten) leg je deze op het brikettenrooster
Plaats de Dutch oven op de kolen en leg de deksel vol met kolen
Bak de boterkoek in circa 20 minuten gaar.
Laat afkoelen en haal de boterkoek na circa 25 minuten uit de Dutch oven
Snij in mooie punten
Ciesz się swoim posiłkiem!
Kampvuur boterkoek gesneden op snijplank