Kippendij saté met ketjap saus - Het VUUR LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu winterfire10

De lekkerste saté maak je op de BBQ buiten kookkachel

Witamy na stronie z przepisami!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de kipdij saté met ketjap saus.

Tijdens onze opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van "Wakacje to sposób, w jaki świętujesz! heeft Iwan van OER BBQ heerlijke gerechten gemaakt. De kippendij saté met ketjap saus is er één van. Met dit gerecht kregen wij een beleving van de Aziatische keuken.

Ontdek de verrukkelijke malse kip met heerlijke ketjap saus

Kippendij saté met ketjap saus is een heerlijk buiten kook gerecht. Kippendij vlees is een sappige variatie op kipfilet en droogt tijdens het grillen niet snel uit, perfect dus als saté! De ketjap saus voegt een extra smaak toe waardoor het een smakelijke BBQ combinatie is geworden. Echter is het gerecht niet zomaar gemaakt, voor de echte smaak magie begin je al een paar dagen eerder met de bereiding van de kip! Benieuwd? lees de bereiding van dit heerlijke recept.

Czy Ty również masz smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Sprawdź nasze inne przepisy na naszej stronie strona z przepisami!

Wat heb je nodig voor deze kippendij saté met ketjap saus

Dla czterech osób:

Kuchenka do gotowania na zewnątrz BBQ VUUR LAB. (Tym razem gotowaliśmy z XL)
Brykiety, węgle i rozpalanie woka
Vleesspiezen
Een kom om de kippendij filet in de marineren
Nóż
Kippendij voor vier personen
Olie
Ketjap
Cebula
Czosnek
Verse peper
Koper włoski
Platte peterselie
Olej słonecznikowy
Oliwa z oliwek
Sól en peper (naar smaak)
Palmsuiker
Limoensap
Kip maggie blokje

Przygotowanie

Let op: je begint één of twee dagen van te voren!

Begin één of twee dagen van te voren en snij de kippendij in blokjes om er mooie saté van te maken.
Maak een marinade met ketjap, komijn poeder, verse snippers van een rode ui, wat knoflook en een verkruimeld kip maggie blokje.
Leg de kip een nacht of twee in de marinade in de koelkast.
Op de dag zelf begin je met het brikettenrooster op zijn plaats te leggen in de BBQ buiten kookkachel.
Wypełnij ruszt grillowy węglem, brykietem i rozpałką i odczekaj około 20 minut, aż będzie gotowy do uruchomienia grilla.
Opróżnij ruszt grillowy na ruszt brykietowy.
Plaats het grillrooster in de BBQ buiten kookkachel.
Haal het vlees uit de koelkast en start met het Slow grillen van de sate stokjes.
Haal het grillrooster eraf en gril de saté boven direct vuur voor een mooi kleurtje.
Bereid de ketjapsaus voor door een uitje, knoflook en pepertjes te snijden in stukjes.
Giet wat olie in een pannetje en bak het kort aan.
Doe de stukjes ui, knoflook en pepertjes in het pannetje en blus het af met ketjap en palmsuiker.
Laat het een tijdje pruttelen en de ketjapsaus is klaar!