Twój koszyk jest pusty
Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu winterfire10
Przepis
Heerlijke Flammkuchen van de pizzasteen!
Heerlijke knapperige Flammkuchen met kippendij
Witamy na stronie z przepisami! Zawsze szukamy smacznych przepisów.
Czy macie jakiś smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Zin in een winterse BBQ? Maak dan zeker deze overheerlijke Flammkuchen
P.S. sprawdź również inne nasze przepisy na naszej stronie strona z przepisem!
Wat heb je nodig voor deze heerlijke Flammkuchen van de BBQ Buiten kookkachel?
(dla 4 osób)
Flammkuchendeeg
1 grote rode ui
Room kruidenkaas
Bieslook
Kippendijen van chef confit
Parmezaanse kaas
Przygotowanie
Steek de BBQ Buiten kookkachel aan, dit keer gebruikten wij de pizzasteen om mee te koken
Steek de BBQ Starter met briketten aan, om het vuur aan te jagen kun je gebruik maken van een Wentylator grilla
Bestrijk de Flammkuchen met roomkaas (crème fraîche kan ook)!
Beleg de Flammkuchen met fijngesneden rode ui, geraspte kaas en Chef Confit kip als pulled chicken. Trek daarvoor de kip met twee vorken uit elkaar
Snijd de bieslook fijn
Leg alles op de Flammkuchen
Leg de Flammkuchen op de pizzaschep en schuif het op de pizzasteen ca binnen 15-20 minuten gaar (zorg dat de buiten kookkachel een temperatuur van 220 graden heeft)
Haal de Flammkuchen van de pizzasteen en serveer warm!
EET SMAKELIJK
Wyświetl kookvideo op de VUUR LAB. Instagram Feed