Twój koszyk jest pusty
Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu winterfire10
Przepis
Heerlijke malse zalm met vis-a-vis kruiden
Vol van smaak met de lekkerste kruiden speciaal voor jouw vis
Malse zalm met vis-a-vis kruiden is voor velen een favoriet
Witamy na stronie z przepisami!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en hebben dit keer een favoriet van de meeste mensen, namelijk heerlijke verse gerookte zalm.
Maak de zalm op smaak met de lekkerste kruiden
Voor dit gerecht hebben we gebruik gemaakt van vis-a-vis kruiden. Een heerlijke kruidenmix onder ander van citroen, rozemarijn, dragon, knoflook en nog veel meer. Zelf hebben we nog extra zout toegevoegd en een schijfje citroen voor een verfrissende twist.
Door gebruik te maken van de tapas rookplankjes krijgt de zalm nog een extra zoet-spicy rooksmaak. Dit zal de smaak van de zalm nog unieker maken!
Een portie van 100 gram zalm is voldoende voor één persoon, hoewel dit afhankelijk is van de gelegenheid. In ons geval hebben we één zalmmoot in tweeën gesneden.
Czy Ty również masz smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Sprawdź nasze inne przepisy na naszej stronie strona z przepisami!
Wat heb je nodig voor deze heerlijke malse zalm
Przygotowanie
Plaats de briketten rooster in de BBQ buiten kookkachel.
Vul de BBQ starter met kolen en wacht ongeveer 20 minuten totdat het klaar is om te starten met de BBQ.
Opróżnij ruszt grillowy na ruszt brykietowy.
Plaats de grillrooster op de BBQ en houd het vuur in de gaten.
Rooster de tapas rookplankje op de grillrooster, zodat de aroma's van het hout vrij komen
Marineer de zalm met vis-a-vis kruiden en Zeeuwse zout
Snij de citroen in plakjes en leg de citroen schijfjes op de zalm
Verplaats de zalm op de rookplankjes en leg ze op de grillrooster voor ongeveer 20 minuten (houd de zalm tussendoor in de gaten).
Haal de rookplakjes weer van de grillrooster af en serveer het op een feestelijke plank
Decoreer de zalm met verse dille en eet smakelijk!