Twój koszyk jest pusty


Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu springfire10
Przepis
Verfrissend drankje voor een gezellige borrel
Verras jouw gasten met dit heerlijke zelfgemaakte recept voor Margarita's
Verfrissend en creatief met een randje van Tajin
Witamy na stronie z przepisami!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze heerlijke Margarita met blauwe bessen en munt in de Tall Cups van Barebones.
Recept van Tory voor Barebones Living
Tory is een commerciële en lifestyle fotograaf en ontwerper gevestigd in Salt Lake City, Utah. Ze is gespecialiseerd in fotografie, videografie, creative direction en design en levert geïnspireerde en tijdloze beelden. Buiten haar werk houdt Tory van tuinieren, de bergen verkennen en etentjes organiseren. Ze houdt ook van reizen en het vastleggen van de schoonheid van nieuwe plaatsen.
Czy Ty również masz smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Sprawdź nasze inne przepisy na naszej stronie strona z przepisami!
Wat heb je nodig voor deze Margarita's met blauwe bessen en verse munt?
Voor 2 Tall Cups
IJs
Tequila
Triple Sec
Bosbessen muntsiroop (recept hieronder)
8 łyżek stołowych tadżinu lub płatkowanej soli morskiej
Świeże limonki
Świeże gałązki mięty
Mrożone jagody (BIO+)
1 szklanka cukru + 1 szklanka wody
Emaliowany imbryk
2-kolorowa emalia wysokie kubki
Roeren maar!
Przygotowanie
Hoe maak je deze heerlijke Margarita's met bosbessen en munt?
Voorbereidingstijd: 15 min | Kooktijd: 5 min | Totale tijd: 20 min
Verwarm in een geëmailleerde imbryk de bosbessen, munt, suiker en water tot het kookt.
Mix tot een gladde massa, zeef en laat 5 minuten sudderen. Laat afkoelen.
Meng de tequila, Triple Sec, bosbessen-muntsiroop en limoensap in een kan. Koel.
Rand glazen met limoenpartjes, dip in Tajin/zout.
Vul de glazen met ijs en giet het margaritamengsel erin.
Garneer met een munttakje en een met zout bestreken partje limoen.
Dzięki!