Margarita met bosbessen en verse munt - Het VUUR LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu jesienny ogień10

Verfrissend en creatief met een randje van Tajin

Witamy na stronie z przepisami!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze heerlijke Margarita met blauwe bessen en munt in de Tall Cups van Barebones.

Recept van Tory voor Barebones Living

Tory is een commerciële en lifestyle fotograaf en ontwerper gevestigd in Salt Lake City, Utah. Ze is gespecialiseerd in fotografie, videografie, creative direction en design en levert geïnspireerde en tijdloze beelden. Buiten haar werk houdt Tory van tuinieren, de bergen verkennen en etentjes organiseren. Ze houdt ook van reizen en het vastleggen van de schoonheid van nieuwe plaatsen.

Czy Ty również masz smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Sprawdź nasze inne przepisy na naszej stronie strona z przepisami!

Wat heb je nodig voor deze Margarita's met blauwe bessen en verse munt?

Voor 2 Tall Cups

IJs
Tequila
Triple Sec
Bosbessen muntsiroop (recept hieronder)
8 eetlepels Tajin of vlokkig zeezout
Verse limoenen
Takjes verse munt
Bevroren bosbessen (BIO+)
1 kopje suiker + 1 kopje water
Emaille Theepot
2-kleurige geëmailleerde tall cups

Roeren maar!

Przygotowanie

Hoe maak je deze heerlijke Margarita's met bosbessen en munt?
Voorbereidingstijd: 15 min | Kooktijd: 5 min | Totale tijd: 20 min

Verwarm in een geëmailleerde imbryk de bosbessen, munt, suiker en water tot het kookt.
Mix tot een gladde massa, zeef en laat 5 minuten sudderen. Laat afkoelen.
Meng de tequila, Triple Sec, bosbessen-muntsiroop en limoensap in een kan. Koel.
Rand glazen met limoenpartjes, dip in Tajin/zout.
Vul de glazen met ijs en giet het margaritamengsel erin.
Garneer met een munttakje en een met zout bestreken partje limoen.
Dzięki!