Outdooroven Apple Crumble - Het VUUR LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu jesienny ogień10

Een heerlijk recept voor in de Outdooroven

Welkom op de recepten pagina van het VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van de Outdoor Apple Crumble met de Outdooroven van Weltevree in de Oven Dish.

 

Recept van Weltevree

Heb je ook een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Bekijk ook onze andere recepten op onze strona z przepisami!

Czego potrzebujesz?

Składniki:

100 gram tarwebloem
50 gram ongezouten boter
75 gram suiker
1 kilogram (Elstar) appels
95 gram ongebrande hazelnoten
2 theelepels kaneel
2 eetlepels poedersuiker
8 bollen vanille-ijs (optioneel)

Tools:

Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!

Przygotowanie

Hoe maak je deze heerlijke Outdoor Apple Crumble?

Steek de Outdooroven aan en laat de temperatuur op ongeveer 200 graden komen.
Mix de bloem, boter en twee derde van de suiker en kneed tot een samenhangend deeg.
Snijd de appels in blokjes. Vet de oven dish in en plaats de appelblokjes in de dish. Bestrooi met kaneel en de resterende suiker.
Verkruimel het deeg en hak de hazelnoten grof. Strooi het deeg en de grofgehakte hazelnoten over de appelblokjes.
Plaats de ovenschaal in de Outdooroven en bak voor 25 tot 30 minuten, tot het deeg goudbruin en gaar is. Haal de crumble uit de oven en bestrooi met de poedersuiker.
Serveer de Apple Crumble zoals hij is of schep er een grote bol vanille-ijs bij.
Genieten maar!