Twój koszyk jest pusty
Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu jesienny ogień10
Recept voor heerlijke Pimientos de Padron
Heerlijk smakelijk Tapas gerecht uit Spanje !
Ontdek de verrukkelijke smaak van de Pimientos de Padron. Deze kleine, groene en geurige Spaanse pepertjes komen oorspronkelijk uit de regio Padrón in Galicië, waar ze ook hun naam aan te danken hebben. Ze zijn heerlijk als tapasgerecht en worden vaak gebakken/gegrild en bestrooid met grof zeezout. Om je vingers bij af te likken zo lekker!
Zet de BBQ buiten kookkachel alvast aan!
Welkom op de recepten pagina van het VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken deze Pimientos de Padron op de BBQ buiten kookkachel in een gietijzeren grillpan.
Recept van het VUUR LAB. !
Heb je ook een lekker kampvuur recept? En wil je het met ons delen?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Sprawdź nasze inne przepisy na naszej stronie strona z przepisami!
Czego potrzebujesz?
Składniki:
Bakje Padron pepers
Oliwa z oliwek
BBQ tang of spatel
(zee)zout
Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!
Przygotowanie
Hoe maak je deze heerlijke Pimentos de Padron?
Zet de BBQ buiten kookkachel aan of andere vuurplaats zodat deze goed op temperatuur is.
Doe de padron pepers in een pan met olijfolie, wij gebruikten dit keer onze Żeliwna patelnia grillowa.
Roer regelmatig, tot ze aan alle kanten bruin en licht gekaramelliseerd zijn.
De pepers moeten zacht worden, maar nog steeds een beetje knapperig zijn.
Ongeveer 5-7 minuten in een pan op middelhoog vuur.
Strooi vervolgens naar smaak (zee)zout over de pepers en serveer direct.