Pimientos de Padron op de BBQ! - Het VUUR LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu jesienny ogień10

Zet de BBQ buiten kookkachel alvast aan!

Welkom op de recepten pagina van het VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken deze Pimientos de Padron op de BBQ buiten kookkachel in een gietijzeren grillpan.

Recept van het VUUR LAB. !

Heb je ook een lekker kampvuur recept? En wil je het met ons delen?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Sprawdź nasze inne przepisy na naszej stronie strona z przepisami!

Czego potrzebujesz?

Składniki:

Bakje Padron pepers
Oliwa z oliwek
BBQ tang of spatel
(zee)zout

Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!

Przygotowanie

Hoe maak je deze heerlijke Pimentos de Padron?

Zet de BBQ buiten kookkachel aan of andere vuurplaats zodat deze goed op temperatuur is.
Doe de padron pepers in een pan met olijfolie, wij gebruikten dit keer onze Żeliwna patelnia grillowa.
Roer regelmatig, tot ze aan alle kanten bruin en licht gekaramelliseerd zijn.
De pepers moeten zacht worden, maar nog steeds een beetje knapperig zijn.
Ongeveer 5-7 minuten in een pan op middelhoog vuur.
Strooi vervolgens naar smaak (zee)zout over de pepers en serveer direct.