Twój koszyk jest pusty
Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu jesienny ogień10
Smaakvolle geroosterde pompoen met habibi veggie kruiden
Kleurrijk Buitenkoken is heerlijk en makkelijk!
Laat je smaakpapillen dansen met dit heerlijke herfstrecept
Welkom op de recepten pagina van het VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze Habibi Pumpkin in het grillrooster op de BBQ buiten kookkachel van het VUUR LAB.
Przepis
Czy Ty również masz smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Sprawdź nasze inne przepisy na naszej stronie strona z przepisami!
Czego potrzebujesz?
Składniki:
Biologische pompoen
Habibi Veggie kruiden
Oliwa z oliwek
Tools:
Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!
Przygotowanie
Hoe maak je deze heerlijke Habibi Pumpkin?
Steek de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel aan en laat de temperatuur op ongeveer 200 graden komen.
Snij de Biologische pompoen in plakken van circa 1,5 a 2 cm dik
Leg de pompoen in een schaal en bestrooi met de habibi veggie kruiden en sprenkel er wat olijfolie overheen. Meng de kruiden met de olie over de pompoen.
Open het vis grillrooster en leg de plakken pompoen ertussen
Plaats het vis grillrooster met de pompoen op het warme grillrooster, hou de temperatuur in de BBQ buiten kookkachel rond de 200 graden
Rooster totdat de pompoen mooi zacht is en een gekarameliseerde bruine kleur heeft.
Genieten maar!