Warme gerookte peer met gorgonzola honing en pecannootjes - Het VUUR LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu jesienny ogień10

Speciaal voor de bourgondische buitenkokers

Welkom op de recepten pagina!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze makkelijke en smaakvolle peer met gorgonzola, honing en pecannootjes klaar op een rookplankje met de BBQ buiten kookkachel van het VUUR LAB.®

Warme peer bereid op een rookplankje van cederhout

Dit wil je!

Peren zijn rijk aan vezels en bevatten daarnaast verschillende vitamines oraz mineralen. Ook vind je in peren speciale stoffen met een positieve uitwerking op onze gezondheid, zoals flavanolen oraz anthocyanen. Dit maakt dat peren diverse gezonde voordelen hebben.

De combi van hartig, zoet en een knapperig peccannootje is echt fantastisch.
Przekonaj się sam!

Heb je ook een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Bekijk ook onze andere recepten op onze strona z przepisami!

Wat heb je nodig voor deze warme peer met gorgonzola?

Ingrediënten voor twee personen:

1 rijpe peer
Honing
Pecannoten
Gorgonzola

Tools

Superfoodies opgelet, dit recept is een vitaminebom!

Przygotowanie
Zet de VUUR LAB.® BBQ buiten kookkachel met grillrooster op een stevige plek in de tuin
Steek de BBQ kolenstarters aan, leg een paar aanmaakwokkels op het brikettenrooster en steek deze aan. Vul de kolenstarters met kokosbriketten en wacht circa 20-25 minuten tot de kolen gloeiend heet zijn. Giet ze daarna leeg over het brikettenrooster.
Leg het grillrooser op de BBQ buiten kookkachel zodat deze alvast op kan warmen
Snij de peer doormidden en haal het klokhuisje eruit
Doe een beetje honing op de peer in de holte waar het klokhuisje in zat
Doe er een flinke eetlepel gorgonzola op
Leg de gevulde peren op het rookplankje
Leg de rookplankjes op het grillrooster
Dek af met een deksel/bakplaat
Rook ongeveer 20 minuten
Als laatste hak je wat pecannootjes en strooi deze over het gerechtje. Eet smakelijk!