Twój koszyk jest pusty
Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu winterfire10
Przepis
Een combinatie van zachte kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek
Een heerlijke recept voor op de rookplankjes
Verwen jezelf met dit heerlijke gerecht of verras je gasten er mee
Witamy na stronie z przepisami! Zawsze szukamy smacznych przepisów.
Dit keer hebben we een heerlijk gerecht van sappige en zachte kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek. Met dit recept maak jij je gasten zeker blij!
Verwen je gasten met dit heerlijke combinatie
Inspiratie nodig voor een recept voor je gasten? Dan is dit de perfecte gerecht. Een combinatie van heerlijke sappige en zachte kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek.
Maak de kabeljauw op smaak met olijfolie met knoflook, peper oraz sól. Pas op dat je niet te veel zout toevoegt, want ontbijtspek is erg zoutig van zichzelf. Wikkel vervolgens de kabeljauw in het ontbijtspek.
Door het gerecht te maken op het Western Red Cedar rookplankje krijgt je gerecht een heerlijke zoet-spicy rooksmaak.
Deze samenstelling is ook heel lekker om te eten in combinatie met de Sos sojowy Tomasu!
Czy Ty również masz smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Sprawdź nasze inne przepisy na naszej stronie strona z przepisami!
Wat heb je nodig voor de kabeljauw omhuld in knapperig ontbijtspek?
Przygotowanie
Plaats de briketten rooster in de BBQ buiten kookkachel.
Wypełnij ruszt grillowy węglem, brykietem i rozpałką i odczekaj około 20 minut, aż będzie gotowy do uruchomienia grilla.
Opróżnij ruszt grillowy na ruszt brykietowy.
Leg de rookplankjes op het rooster van je buiten kookkachel en laat de aroma van de tablica do palenia vrij komen. Pas op dat de rookplankjes niet in brand vliegen!
Marineer je kabeljauw met olijfolie met knoflook
Wikkel de kabeljauw in plakjes ontbijtspek
Leg de kabeljauw met ontbijtspek op de geroosterde rookplankjes en leg het vervolgens op de kookkachel.
Leg de deksel op de kookkachel en laat het ongeveer 20 minuten gaar worden. Hou het ondertussen ook goed in de gaten.
Na 20 minuten serveer het op een feestelijke znak
Maak het gerecht af met verse tijm en smullen maar!