Zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing - Het VUUR LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu nazomer10

Leuk voor zomerse buitenkook feestjes!

Welkom op de recepten pagina!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing.

Iwan van OER BBQ maakte dit gerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!'. Met gebruik van een streepje honing als laatste toevoeging waren wij zeer verrast!

Een heerlijke hapje of een verrassend bijgerecht

Puntpaprika's zijn vaak een welbekende toevoeging in de buitenkook wereld. Of je het nu bereid als bijgerecht of hoofdgerecht, het valt altijd wel in de smaak! Met puntpaprika kun je allerlei gerechten maken, voor dit recept hebben wij alleen geitenkaas en honing gebruikt. Het is een makkelijk recept om te maken en de bereiding duurt niet heel lang.

Heb je ook een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.
Bekijk ook onze andere recepten op onze strona z przepisami!

Wat heb je nodig voor deze zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing?

Voor vier personen:

BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB. (Wij kookten dit keer met de XL)
Brykiety, węgle i rozpalanie woka
Snijblok
Rode punt paprika's
Kozi ser
Honing
Zoete puntpaprika's met geitenkaas en honing + kip op grillrooster VUUR LAB. XL BBQ Buiten kookkachel

Przygotowanie

Geef het brikettenrooster zijn plaats in de BBQ buiten kookkachel.
Vul de BBQ starter met kolen, briketten en aanmaakwokkels en wacht ongeveer 20 minuten totdat het klaar is om te starten met de BBQ.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster.
Plaats de grillrooster ook in de BBQ buiten kookkachel en ga verder met de bereiding van de paprika.
Snijd de zoete puntpaprika door midden.
Verwijder de zaadlijsten.
Stop een paar kleine brokjes geitenkaas in de stukken punt paprika.
Leg de puntpaprika's op de grillbooster tot de geitenkaas zacht is geworden.
Verdeel de kaas wat beter over de puntpaprika's en voeg een streepje honing toe.
Serveer het met een leuke serveerplank en geniet!