Waarom binnen koken als het buiten kan? - Het VUUR LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z rabatu 10% na cały sklep internetowy* - użyj kodu winterfire10

Po co gotować w środku, skoro można to robić na zewnątrz?

Borrelen, kokkerellen en genieten bij het vuur

Waarom zou je binnen koken als het buiten kan?

Of je nu simpel wat pannenkoekjes bakt of lekker aan de slag gaat met kabeljauwfilet en spek op een Western Red Cedar rookplankje...
Na zewnątrz wszystko smakuje lepiej!

Geniet van de warmte van het vuur en tuur in de dansende vlammen

Laat na een lange werkweek of werkdag alles van je afglijden.
Steek de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel aan, zet een luie stoel neer met wat kussens erin of een warme schapenvacht en strijk neer.

Geniet van de warmte van het vuur en tuur fijn in de dansende vlammen.
Onder het genot van een hapje en zelf bereid hapje.
Je kunt heerlijke gerechten bereiden op de bakplaat, het grillrooster of bijvoorbeeld in de wok.
Zo kun je het nuttige met het aangename combineren!
Wij zijn zelf razend enthousiast en ons motto is:
'Waarom binnen koken als het buiten kan!'

Shop de lekkerste producten voor bij het kampvuur

VUUR LAB.® XL BBQ Buiten kookkachel Autumn

De leukste avonden beleef je buiten

Blozende wangen & Warme harten

Ontdek de mogelijkheden van het buiten koken met een driepoot-set.
Verras jouw gasten met zoete en hartige lekkernijen en geniet van de beleving.
Maak bijvoorbeeld een lekkere stoofpot in de heksenketel en grill als toetje of tussendoortje caramel appeltjes op een spies.

Karmelowe jabłka w ogniu

Geef je herfstgroenten wat extra pit

Ontdek de lekkerste kruidenmixen!
Tijdens ons laatste buitenkook avontuur gebruikten wij de Habibi Veggie kruidenmix van Natural Spices.
De herfstgroenten hebben wij gebakken op de plaat van de VUUR LAB.® XL BBQ Buiten kookkachel en daarna gebruikt in een heerlijk stoofpotje.

Naprawdę, nie będziesz miał dość.
Smak? Imbir i papryka zapewniają lekko słodki, ale pikantny, ostry smak.
Gruboziarnista konsystencja chipsów cebulowych, kminku i chili nadaje warzywom przyjemną chrupkość, a także sprawia, że danie wygląda ładnie.

Maar het echte bonuspunt is natuurlijk dat jij voilà - zonder gedoe - een gezond, lekker gerecht van de ruszt tovert.

Habibi Veggie jesienne warzywa na ruszcie VUUR LAB.® XL BBQ Kuchenka do gotowania na zewnątrz