Black Angus Burger à la VUUR LAB. - Het VUUR LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code herfstvuur10

De Black Angus Burger: Smaakvol en stevig!

Welkom op de recepten pagina! We zijn altijd op zoek naar lekkere recepten.
Heb je een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Stuur ons een mail en we zetten het online.

Deze smakelijke burger valt bij iedereen goed in de smaak!

Zet de BBQ buiten, kookkachel aan en bak de lekkerste Black Angus Burgers op de bakplaat met een rood uitje en een smakelijk burgersausje met augurk van Kesbeke! Met dit recept kan je iedereen blij mee maken.
Wij maakten dit recept voor vier personen.
Met wie ga jij genieten van deze heerlijke Burgers?

P.S. bekijk ook onze andere recepten op onze recepten pagina!

Wat heb je nodig voor deze heerlijke Black Angus Burgers?

Vier personen:

4 Black Angus Burgers
4 Hamburger broodjes (met sesamzaad)
2 Gesneden Rode uitjes
Olijfolie om in te bakken
Zout en peper naar smaak
Hout om de kachel mee te stoken, of (kokos) briketten

Bereidingswijze

Steek de BBQ buiten kookkachel aan en wacht ongeveer 20 minuten totdat je een mooi vuurtje hebt met kolen.
Leg de bakplaat op de buiten kookkachel
Doe er een scheutje olijfolie op en wacht tot de olijfolie warm is
Leg de Black Angus Hamburgers op de bakplaat
Strooi er wat zout overheen en peper
Laat de burgers even lekker bakken en draai ze na circa 2 minuten om
Leg de gesneden rode ui ook op de bakplaat en doe er nog een scheutje olijfolie overheen en wat peper en zout. Roer de uien lekker door en bak ze rondom gaar.
Na circa 3 minuten draai je de burgers nog een keer om (let op dat het het niet te hard gaat, je kookt met echt vuur!)
Haal alles van de plaat af en bak de hamburgerbroodjes nog even op de bakplaat zodat ze een beetje knapperig zijn
Beleg de hamburgerbroodjes met een lepel saus, daarna een lepel gebakken rode uien en beetje ijsbergsla, leg de hamburger erbovenop en herhaal de saus, uien en sla. Serveer op een mooi bord! EET SMAKELIJK :)