Je winkelwagen is leeg
Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code wintervuur10
Recept
Gevulde portobello met gorgonzola van licht pikante en kruidige smaak
Makkelijk en smaakvol gerecht voor op de buiten kookkachel en de tapas rookplankjes
Verwen je zelf met dit heerlijke gerecht
Welkom op de recepten pagina!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en introduceren daarom graag de gevulde portobello met gorganzola kaas en pesto.
Heerlijk recept voor de kaas liefhebbers
Ben jij gek op kaas? Dan is dit recept echt iets voor jou. De combinatie van een portobello en licht pikante en kruidige smaak van gorgonzola kaas is een populaire keuze onder de kaasliefhebbers. Ook is het lekker om er pesto aan de portobello toe te voegen.
Door dit gerecht op de rookplankjes van Western Red Cedar hout te maken, krijgt de portobello een heerlijke zoet-spicy rooksmaak.
Serveer de warme portobello's direct vanaf het warme rookplankje. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar ook onweerstaanbaar lekker!
Heb je ook een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Stuur ons een mail en we zetten het online.
Bekijk ook onze andere recepten op onze recepten pagina!
Wat heb je nodig voor deze gevulde portobello met gorgonzola kaas
Bereidingswijze
Plaats het briketten rooster in de BBQ buiten kookkachel.
Vul de BBQ starter met kolen, briketten en aanmaakwokkels en wacht ongeveer 20 minuten totdat het klaar is om te starten met de BBQ.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster.
Plaats de bakplaat op de BBQ en gril de rookplankjes alvast een paar minuten aan (temperatuur van ongeveer 150 graden)
Maak de portobello schoon
Voeg aan de portobello een dikke klodder pesto en dikke plak gorgonzola kaas
Je kan het eventueel ook jouw favoriete kruiden toevoegen
Verplaats de portobello op de rookplankjes en leg ze op de bakplaat voor ongeveer 15 minuten (houd de portobello tussendoor in de gaten).
Haal de rookplankjes weer van de bakplaat af
Serveer de portobello op een feestelijke bord
Maak het gerecht af met verse kruiden en smullen maar!