Margarita met bosbessen en verse munt - Het VUUR LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code nazomer10

Verfrissend en creatief met een randje van Tajin

Welkom op de recepten pagina!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze heerlijke Margarita met blauwe bessen en munt in de Tall Cups van Barebones.

Recept van Tory voor Barebones Living

Tory is een commerciële en lifestyle fotograaf en ontwerper gevestigd in Salt Lake City, Utah. Ze is gespecialiseerd in fotografie, videografie, creative direction en design en levert geïnspireerde en tijdloze beelden. Buiten haar werk houdt Tory van tuinieren, de bergen verkennen en etentjes organiseren. Ze houdt ook van reizen en het vastleggen van de schoonheid van nieuwe plaatsen.

Heb je ook een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Stuur ons een mail en we zetten het online.
Bekijk ook onze andere recepten op onze recepten pagina!

Wat heb je nodig voor deze Margarita's met blauwe bessen en verse munt?

Voor 2 Tall Cups

IJs
Tequila
Triple Sec
Bosbessen muntsiroop (recept hieronder)
8 eetlepels Tajin of vlokkig zeezout
Verse limoenen
Takjes verse munt
Bevroren bosbessen (BIO+)
1 kopje suiker + 1 kopje water
Emaille Theepot
2-kleurige geëmailleerde tall cups

Roeren maar!

Bereidingswijze

Hoe maak je deze heerlijke Margarita's met bosbessen en munt?
Voorbereidingstijd: 15 min | Kooktijd: 5 min | Totale tijd: 20 min

Verwarm in een geëmailleerde theepot de bosbessen, munt, suiker en water tot het kookt.
Mix tot een gladde massa, zeef en laat 5 minuten sudderen. Laat afkoelen.
Meng de tequila, Triple Sec, bosbessen-muntsiroop en limoensap in een kan. Koel.
Rand glazen met limoenpartjes, dip in Tajin/zout.
Vul de glazen met ijs en giet het margaritamengsel erin.
Garneer met een munttakje en een met zout bestreken partje limoen.
Cheers!