Pimientos de Padron op de BBQ! - Het VUUR LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code wintervuur10

Zet de BBQ buiten kookkachel alvast aan!

Welkom op de recepten pagina van het VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken deze Pimientos de Padron op de BBQ buiten kookkachel in een gietijzeren grillpan.

Recept van het VUUR LAB. !

Heb je ook een lekker kampvuur recept? En wil je het met ons delen?
Stuur ons een mail en we zetten het online.
Bekijk ook onze andere recepten op onze recepten pagina!

Wat heb je nodig?

Ingrediënten:

Bakje Padron pepers
Olijfolie
BBQ tang of spatel
(zee)zout

Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!

Bereidingswijze

Hoe maak je deze heerlijke Pimentos de Padron?

Zet de BBQ buiten kookkachel aan of andere vuurplaats zodat deze goed op temperatuur is.
Doe de padron pepers in een pan met olijfolie, wij gebruikten dit keer onze Cast iron grill pan.
Roer regelmatig, tot ze aan alle kanten bruin en licht gekaramelliseerd zijn.
De pepers moeten zacht worden, maar nog steeds een beetje knapperig zijn.
Ongeveer 5-7 minuten in een pan op middelhoog vuur.
Strooi vervolgens naar smaak (zee)zout over de pepers en serveer direct.