Veggie Habibi Pumpkin - Het VUUR LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code herfstvuur10

Laat je smaakpapillen dansen met dit heerlijke herfstrecept

Welkom op de recepten pagina van het VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze Habibi Pumpkin in het grillrooster op de BBQ buiten kookkachel van het VUUR LAB.

 

Recept

Heb je ook een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Stuur ons een mail en we zetten het online.
Bekijk ook onze andere recepten op onze recepten pagina!

Wat heb je nodig?

Ingrediënten:

Biologische pompoen
Habibi Veggie kruiden
Olijfolie

Tools:

Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!

Bereidingswijze

Hoe maak je deze heerlijke Habibi Pumpkin?

Steek de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel aan en laat de temperatuur op ongeveer 200 graden komen.
Snij de Biologische pompoen in plakken van circa 1,5 a 2 cm dik
Leg de pompoen in een schaal en bestrooi met de habibi veggie kruiden en sprenkel er wat olijfolie overheen. Meng de kruiden met de olie over de pompoen.
Open het vis grillrooster en leg de plakken pompoen ertussen
Plaats het vis grillrooster met de pompoen op het warme grillrooster, hou de temperatuur in de BBQ buiten kookkachel rond de 200 graden
Rooster totdat de pompoen mooi zacht is en een gekarameliseerde bruine kleur heeft.
Genieten maar!