Zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing - Het Vuur LAB.
Loader Vuurlab
Icon Merken
Gratis verzending vanaf €75*
Vink
Achteraf betalen met Klarna
Vink
in3 renteloos betalen ook voor ondernemers

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code nazomer10

Leuk voor zomerse buitenkook feestjes!

Welkom op de recepten pagina!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing.

Iwan van OER BBQ maakte dit gerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!'. Met gebruik van een streepje honing als laatste toevoeging waren wij zeer verrast!

Een heerlijke hapje of een verrassend bijgerecht

Puntpaprika's zijn vaak een welbekende toevoeging in de buitenkook wereld. Of je het nu bereid als bijgerecht of hoofdgerecht, het valt altijd wel in de smaak! Met puntpaprika kun je allerlei gerechten maken, voor dit recept hebben wij alleen geitenkaas en honing gebruikt. Het is een makkelijk recept om te maken en de bereiding duurt niet heel lang.

Heb je ook een lekker recept? En wil je het met ons delen?
Stuur ons een mail en we zetten het online.
Bekijk ook onze andere recepten op onze recepten pagina!

Wat heb je nodig voor deze zoete puntpaprika's gevuld met geitenkaas en honing?

Voor vier personen:

BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB. (Wij kookten dit keer met de XL)
Briketten, kolen en aanmaakwokkels
Snijblok
Mes
Rode punt paprika's
Geitenkaas
Honing
Zoete puntpaprika's met geitenkaas en honing + kip op grillrooster VUUR LAB. XL BBQ Buiten kookkachel

Bereidingswijze

Geef het brikettenrooster zijn plaats in de BBQ buiten kookkachel.
Vul de BBQ starter met kolen, briketten en aanmaakwokkels en wacht ongeveer 20 minuten totdat het klaar is om te starten met de BBQ.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster.
Plaats de grillrooster ook in de BBQ buiten kookkachel en ga verder met de bereiding van de paprika.
Snijd de zoete puntpaprika door midden.
Verwijder de zaadlijsten.
Stop een paar kleine brokjes geitenkaas in de stukken punt paprika.
Leg de puntpaprika's op de grillbooster tot de geitenkaas zacht is geworden.
Verdeel de kaas wat beter over de puntpaprika's en voeg een streepje honing toe.
Serveer het met een leuke serveerplank en geniet!