Din varukorg är tom
Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod vinterbrand10
Cucina Italia
De lekkerste Italiaanse gerechten maak je gemakkelijk zelf met de BBQ buiten kookkachel!
Tover met gemak de lekkerste pizza, pasta en antipasti op tafel
La Bella Vita!
De warme zomerdagen in Nederland kun je nóg leuker en lekkerder maken met onze favoriete recepten.
Wij hebben voor iedereen wat lekkers in de Italiaanse Cucina van het VUUR LAB.
Schenk een lekker koud drankje in en geniet van een zwoele, smaakvolle en sfeervolle maaltijd, bereid op echt vuur.
Zet deze lekkere VUUR LAB. Cucina Playlist op!
Bij lekker eten hoort natuurlijk een fijne playlist!
Kom alvast in de stemming met deze lekkere muziek.
LUISTER ONZE CUCINA VUUR LAB. FAVORIETEN
Antipasti plank
Er is niets lekkerder dan een goede antipasti !
Zelf antipasti maken is heel makkelijk!
Maak bijvoorbeeld een lekkere Italiaanse borrelplank Italiaanse voorgerechtjes die gegeten worden voor de maaltijd.
Italianen eten het altijd aan het begin van het diner. Eigenlijk is het gewoon een verzameling van Italiaanse voorgerechtjes bij elkaar.
Serveer een lekkere Italiaanse kruidenboter met zelfgebakken borrelbrood Focaccia van Pineut.
Één van onze favorieten is natuurlijk Bruschetta!
Wij hebben een heerlijke mix voor Bruschetta in het assortiment van The Man With The Pan!
Recept Italiaanse Bruschetta
Denna bruschetta kruidenmix van The Man With The Pan is multi inzetbaar als instant saus voor pasta, pesto en nog veel meer. Smullen!
Vem ska du avnjuta dessa goda bruschettas med?
Vad behöver du?
75 ml vatten
Brood (wit of bruin, wat je zelf lekker vind) Stokbrood of ciabatta
Tomater (vi använde Tasty körsbärstomater)
Hylla av trä, t.ex. en rökningstavla
En sked
Een bakje
Hur förbereder man bruschettablandningen?
Doe de bruschetta kruidenmix in een bakje
Voeg water en olie toe
Goed roeren
Snij de tomaatjes
Smeer op geroosterd brood en leg de tomaatjes erover heen
Of gebruik als dipper.
Slurp jij ook je Spaghetti slierten?
Moeite met Spaghetti op je vork rollen?
Doe dan gewoon zoals de Italianen dat doen...
Neem een grote hap en slurp de Spaghetti naar binnen!
In dit blog lees je alles over onze favoriete Spaghetti en éénpansgerechten.
Zin in een lekkere Italiaanse kaasfondue avond?
Probeer dan eens deze Italiaanse truffel kaasfondue met geschaafde zomertruffel
Detta hantverksmässiga Fondue med tryffelost is gemaakt van Nederlandse boerderijkazen, Italiaanse witte wijn en echte vers geschaafde truffel.
Ostfonduen är fri från smakförstärkare och konserveringsmedel.
Super lekker voor bij de borrel tijdens een zomeravond en natuurlijk leuk om cadeau te geven of te krijgen.
Serveer met stukjes focaccia, stokbrood of een lekkere ciabatta.
Stukjes groenten zoals, gebakken champignons, geblancheerde bloemkool en/of broccoli.
Pizza van de BBQ
De lekkerste pizza eet je echt niet alleen in Italië
Maak een pizzaoven van de BBQ utomhusmatlagning spis!
Met simpelweg een pizzasteen en een terracotta pot of grote deksel tover je jouw VUUR LAB. kachel om tot een echt oventje.
Italiaanse pizza tosti's uit het wafelijzer
Bak deze kampvuur pizza tosti's samen met de kids!
Beleg je eigen kampvuur pizza tosti!
Iedereen kan zelf bepalen wat erop gaat als beleg.
Wij hebben altijd mozzarella, parmezaan, tomaatjes, verse basilicum en een pot pastasaus.
Maar je kunt ook als extra champignons, rode ui en pesto ertussen doen.
Buon Appetito!
Vad behöver du för våra pizzatoasts vid lägerelden?
Hout, kleine en grotere stukken hout
Gerei om het hout mee op te stoken, denk bijvoorbeeld aan zelf verzameld hout
Bröd (vitt eller brunt bröd, beroende på vad du gillar)
Tomatsås eller tomatpuré, mozzarella, körsbärstomater, färsk basilika, paprika, lök, skinka, parmesanost (allt är naturligtvis frivilligt).
En tallrik
En skärbräda att skära ingredienserna på
Ooni Fyra Pizzaoven met houtpellets
Baka de frasigaste pizzorna med Ooni Fyra pizzaugn!
Har du också alltid velat ha en egen pizzaugn?
Deze houtpallet gestookte pizza oven is ideaal om me te nemen naar de camping, op de boot of in een vakantie huisje!
Binnen 15 minuten is de Ooni Pizza oven klaar voor gebruik.
Ooni Fyra pizzaugn är den senaste ultimata träpellet gestookte pizza oven.
Ontworpen voor optimaal warmte isolatie, dit in combinatie met de natuurlijke efficiëntie van houtpellets resulteert in een buitengewone kookervaring, maximale brandtijd en minimale energieverspilling.
De ingenieuze pellethopper stookt op hardloofhout pellets.
De Ooni Fyra is in 15 minuten klaar voor gebruik en bereikt temperaturen tot 500°C,
waardoor de authentieke Napolitaanse pizza in slechts 60 seconden wordt gebakken.
Dessutom är Ooni Fyra mycket lätt och portabel, med en vikt på bara 10 kg.
Ooni Fyra is de trotse opvolger van de beroemde Ooni 3, ‘s werelds eerste draagbare pizza oven op houtpellets!