Biologische Beefburgers met gegrilde groenten - Het Vuur LAB.
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod nazomer10

Waarom binnen koken als het ook in de buitenlucht kan?

Välkommen till sidan med recept!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Biologische Beefburgers met gegrilde groenten. Een makkelijk en basic gerecht wat één van onze medewerkers op een doordeweekse dag heeft bereid. Waarom zou je het binnen koken als het ook buiten kan?

Een snelle en gezonde BBQ hap!

Biologische Beefburgers onderscheiden zich door hun hogere kwaliteit en smaak. Een goede keuze dus voor een doordeweekse maaltijd! Vul jouw Beefburgers aan met een mix aan verschillende groenten. Onze Cast Iron grillpan is de ideale pan om prachtige laagje aan groenten te geven.

Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!

Wat heb je nodig voor deze Biologische Beefburgers met gegrilde groenten?

Voor twee personen:

BBQ Buiten kookkachel van het VUUR LAB. (Wij kookten dit keer met de XL)
Kokos briketten en tändning av wokar
Olijfolie + kwastje
Spies voor de champignons
Biologische Beefburgers (Albert Heijn)
Kastanje champignons
Rode ui
Rode zoete puntpaprika
Bimi
Stokbrood en kruidenboter
Förberedelse
Begin met het brikettenrooster op zijn plaats te leggen in de BBQ buiten kookkachel.
Vul de BBQ starter met de kokos briketten en aanmaakwokkels en wacht ongeveer 20 minuten totdat het klaar is om te starten met de BBQ.
Giet de BBQ starter leeg op het briketten rooster, plaats vervolgens het grillrooster in de BBQ buiten kookkachel.
Smeer met het kwastje wat olijfolie op het grillrooster en geef de Biologische Beefburgers hun plaats.
Houd de Biologische Beefburgers in de gaten en draai ze om de zoveel tijd even om met de BBQ spatel. Leg ook het grillpannetje op het grillrooster.
Snijd de paprika en rode ui in platte vierhoekige stukjes, leg het vervolgens samen met de bimi in het grillpannetje.
Leg de bimi op het grillrooster en houd het goed in de gaten.
Plaats de champignons op een spies, smeer er met het kwastje wat olie overheen en leg het erbij op het grillrooster.
Houd alles wat in de gaten en kook met gevoel. Kijk wat er gebeurd en wanneer het goed voelt kan je heerlijk eten!