Black Angus Burger à la VUUR LAB. - Het VUUR LAB.
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod höstbrand10

De Black Angus Burger: Smaakvol en stevig!

Välkommen till sidan med recept! Vi letar alltid efter goda recept.
Har du ett gott recept? Och vill du dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.

Deze smakelijke burger valt bij iedereen goed in de smaak!

Zet de BBQ buiten, kookkachel aan en bak de lekkerste Black Angus Burgers op de bakplaat met een rood uitje en een smakelijk burgersausje met augurk van Kesbeke! Met dit recept kan je iedereen blij mee maken.
Wij maakten dit recept voor vier personen.
Met wie ga jij genieten van deze heerlijke Burgers?

P.S. Kolla också in våra andra recept på vår sida med recept!

Wat heb je nodig voor deze heerlijke Black Angus Burgers?

Vier personen:

4 Black Angus Burgers
4 Hamburger broodjes (met sesamzaad)
2 Gesneden Rode uitjes
Olivolja om in te bakken
Salt och peppar naar smaak
Hout om de kachel mee te stoken, of (kokos) briketten

Förberedelse

Steek de BBQ buiten kookkachel aan en wacht ongeveer 20 minuten totdat je een mooi vuurtje hebt met kolen.
Sätt in griddle op de buiten kookkachel
Doe er een scheutje olivolja op en wacht tot de olijfolie warm is
Leg de Black Angus Hamburgers op de bakplaat
Strooi er wat zout overheen en peper
Laat de burgers even lekker bakken en draai ze na circa 2 minuten om
Leg de gesneden rode ui ook op de bakplaat en doe er nog een scheutje olijfolie overheen en wat peper en zout. Roer de uien lekker door en bak ze rondom gaar.
Na circa 3 minuten draai je de burgers nog een keer om (let op dat het het niet te hard gaat, je kookt met echt vuur!)
Haal alles van de plaat af en bak de hamburgerbroodjes nog even op de bakplaat zodat ze een beetje knapperig zijn
Beleg de hamburgerbroodjes met een lepel saus, daarna een lepel gebakken rode uien en beetje ijsbergsla, leg de hamburger erbovenop en herhaal de saus, uien en sla. Serveer op een mooi tecken! EET SMAKELIJK :)