Din varukorg är tom
Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod höstbrand10
Recept
Gegrilde gamba's boven het vuur!
Het gerecht is pas echt compleet met de toevoeging van Chimichurri!
Een makkelijk en smaakvol BBQ gerecht voor jouw buitenkook avonturen
Välkommen till sidan med recept!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Gegrilde Black Tiger gamba's met Chimichurri.
Iwan van OER BBQ maakte dit gerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van 'Vakantie vier je zo!'. Met gebruik van de vis grillrooster en een topping van Chimichurri. was het makkelijk te bereiden viel het goed in de smaak!
De combinatie van zoet, spicy & fris mag je niet missen!
Gamba's van de gril zijn vaak een liefhebber voor velen. Ben jij ook gek op vis? Dan is dit recept perfect voor jou! Gril de gamba's met behulp van ons handige vis grillrooster en het BBQ'en wordt een feestje. Met de zelfgemaakte Chimichurri saus als topping creëer je echt een smulgerecht. Bereid tijdens het grillen van de Gamba's ook deze saus voor en je hebt een heerlijke combinatie!
Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!
Wat heb je nodig voor deze Gegrilde Black Tiger Gamba's met Chimichurri?
Voor vier personen:
BBQ-spis för utomhusbruk VUUR LAB. (Vi lagade mat med XL den här gången)
Briketter, kol och tändning av wokar
Verse of diepvries Black Tiger Gamba's
Een kom voor de Chimichurri
Vårlök
Vitlök
Verse peper
Fänkål
Platte peterselie
Solrosolja
Zout en peppar (naar smaak)
Limoensap
Förberedelse
Zorg ervoor dat de Black Tiger Gamba's van te voren al wat uurtjes in goed zout water hebben gelegen.
Geef het brikettenrooster zijn plaats in de BBQ buiten kookkachel.
Fyll grillstartaren med kol, briketter och tändved och vänta ca 20 minuter tills det är dags att starta grillen.
Töm grillstartaren på brikettgallret.
Plaats de Black Tiger Gamba's in de vis grillrooster en gril ze direct boven het vuur.
Houdt de Gamba's in de gaten en start met het maken van de Chimichurri.
Snij de bosui in stukjes en doe het in de kom.
Vergeet niet de knoflook, verse peper, venkel en platte peterselie!
Voeg wat zonnebloemolie en olijfolie toe.
Als extra kan je een schepje spice sojasaus toevoegen en wat zout en peper naar smaak.
Maak de Chimichurri af door verse limoensap toe te voegen.
Start met alles door elkaar roeren en laat het even staan zodat de smaken zich kunnen binden.
Serveer de Gamba's op een bord en kies voor smakelijke Chimichurri als topping!