Din varukorg är tom
Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod vinterbrand10
Recept
En utsökt kombination av rökt lax och en petit croissant
Maak jouw Paasbrunch verrassend met dit unieke gerecht!
Verras jouw gasten met un Croissaumon
Välkommen till sidan med recept!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en introduceren daarom graag de Croissaumon. Een verrassend uniek gerecht, ideaal voor pasen!
Geef jouw brunch een culinaire twist!
Bereid de zalm voor door een extra huidlaagje te creëren met zout en heerlijke vis kruiden. Gril tegelijkertijd de rookplankjes aan op de spis om de aromatische geur en smaak al aan te wakkeren. Door de zalm vervolgens op de rookplankjes te laten grillen krijgt de vis een verfijnde, zoete en spicy rooksmaak. Maak jouw croissaumon af met een vleugje Zaanse mayonaise, spinazie en ei. Voor de liefhebbers kan de toevoeging van avocado ook nog zorgen voor een extra romige sensatie!
Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!
Wat heb je nodig voor deze unieke Croissaumon?
Lax
Citron
Croissant
Ägg
Spenat
Zaanish majonnäs
Avokado (för älskare)
Briketter, kol och tändning av wokar
Förberedelse
Kook alvast wat eieren.
Placera brikettgallret i BBQ-spisen för utomhusmatlagning.
Fyll grillstartaren med kol, briketter och tändved och vänta ca 20 minuter tills det är dags att starta grillen.
Töm grillstartaren på brikettgallret.
Plaats de grillrooster op de BBQ en gril de rookplankjes alvast een paar minuten aan (temperatuur van ongeveer 150 graden)
Snij de citroen in plakjes.
Bereid de zalm voor door er wat zout en vis-a-vis viskruiden overheen te strooien.
Leg 2 plakjes citroen op de zalm.
Verplaats de zalm op de rookplankjes en leg ze op de grillrooster voor ongeveer 20 minuten (houd de zalm tussendoor in de gaten).
Haal de rookplakjes weer van de grillrooster af, snij de zalm en maak de croissant open.
Decoreer de croissant met wat Zaanse Mayonaise en 3 of 4 verse spinazie blaadjes.
Leg de zalm op het spinazie 'bedje' en snij het ei in plakjes voor daarbovenop!
Maak de croissant af en serveer het gerecht op een mooi bord.
Voor de liefhebbers; voeg wat avocado toe.